Başakşehir'de, bir sitenin güvenlik görevlisi ile motosikletli kuryeler arasında tartışma çıktı. Güvenlik görevlisinin kuryelere saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Başakşehir 4. Etap'ta bulunan bir sitenin girişinde meydana geldi. İddiaya göre; siteye sipariş getiren kuryeler, bir süre bekledikten sonra kapının açılmaması üzerine kornalarına bastı. Korna seslerini duyan güvenlik görevlisi ile kuryeler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine güvenlik görevlisi kuryelerin motorlarını tekmeleyerek zarar vermeye başladı. Kuryeler ise durumu polis ekiplerine bildirdikten sonra o anları cep telefonuyla kaydetmeye çalıştı. Kendisini görüntülediklerini gören güvenlik görevlisi, bu kez de kuryelere saldırdı. Güvenlik görevlisini çevredekiler sakinleştirdi. Güvenlik görevlisinin kendisini görüntüleyen kuryelere saldırdığı anlar, kuryelerin cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • maviş 11.01.2022 10:15
    bu ne böyle ' güvenlik görevlisi olunca insanlara saldırma hakkımı elde ediliyor ?! bu neyin havası !?
  • Hamsi 11.01.2022 10:06
    Güvenlik dediğine oldursen laf anlatamazsiiinnn kapıya köpek koysan bu kadar olmazzzz
  • Ali Veli 11.01.2022 09:03
    Öyle her videoya inanmayın acaba o motorlular Güvenlikçiye neler söyledilerde ondan sonra kameraya kaydına başladılar. Adama talimat vermişler almayacaksın diye. O da emir kulu... Motorunu bırakırsın ve siparişi verip gelirsin. Moda oldu kafa kamerası !
  • Mecit 61 11.01.2022 07:50
    Bir insan neden der kamerayı kapattın yaptığın terbiyesizliği daha fazla kişiler görmesini dini oysa asıl hesaba verecek kişi zaten görüyor onu yazıklar olsun
  • ACI VATAN 11.01.2022 04:49
    Cok iyi havliyor yalini cok vermisler!!! sadik karabas seni!!!