Öğrencisinin kulağını çekerek yaralayan öğretmene hapis istemi

İstanbul Küçükçekmece’de kulağından çektiği öğrencisini yaralayan öğretmen Mustafa Ç. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Öğretmenin 1 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Öğrencisinin kulağını çekerek yaralayan öğretmene hapis istemi
Öğrencisinin kulağını çekerek yaralayan öğretmene hapis istemi
GİRİŞ 11.01.2022 09:48 GÜNCELLEME 11.01.2022 09:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Küçükçekmece’de kulağından çektiği öğrencisini yaralayan öğretmen Mustafa Ç. (44) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 7 Ekim 2021’de Zühtü Şenyuva İlkokulu’nda meydana gelen olay anlatıldı. İddianamede mağdur çocuk S. B.’nin (9) ilkokul 4. sınıf öğrencisi olduğu ve öğretmen Mustafa Ç.’nin da aynı okulda öğretmenlik yaptığı aktarıldı.

Olay günü öğrenciler arasında tartışma çıktığı kaydedilen iddianamede, öğretmen Mustafa Ç.'nin öğrenci S. B.’yi basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaraladığı belirtildi.

Öğrencisinin kulağını çekerek yaralayan öğretmene hapis istemi.

İddianamede öğretmen Mustafa Ç.’nin ‘kamu görevlisinin sahip bulunduğu nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle yaralama’ suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Lise öğrencisine öğretmen dayağı kamerada! Valilikten açıklama geldiLise öğrencisine öğretmen dayağı kamerada! Valilikten açıklama geldi

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenin vurduğu yer de gül biterdi..Şimdi eğitimide heba ettik...
    Cevapla
  • söz 2 yıl önce Şikayet Et
    kendi çocuğuna aynı ieyi yaparmı, tabiki yapmaz, birde öğretmen olacak rezil bunlardan öğretmen olmaz, hemen öğretmenlikten atılması lazım
    Cevapla
  • ALİHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim sistemi değişmeli...HERKES ÖĞRETMEN OLMAMALI...
    Cevapla
  • cemo 2 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel aferin iki tarafada
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    bu zamanda öğretmenlik yapanlara gerçekten üzülüyorum.ab kanunları sayesinde çocuklarımızı eğitemedik,evde edepten,saygıdan,ahlaktan, yoksun olarak büyümüş çocuğu okula gönderdik.bu çocuk eğitilemez öğretmenin başına bela olur.çocuğun eğitimi 7 yaşında biter sen zaten evde bir şey verememişsin öğretmenden bir şey bekleme elinde sihirli değnek yok. öğrenci öğretmenine itaat etsin ,saygılı olsun , sözünü dinlesin hiç bir problem çıkmaz. Vardım İlim meclisine kıldım ilim talep,ilim ta gerideymiş illa edep illa edep.sorun çocuklarda öğretmenlerde değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!