Engelli vatandaş İBB'ye isyan etti

CHP'li İBB'nin çözemediği sorunlara bir yenisi daha eklendi. Hilal Demir isimli engelli vatandaş, T4 Topkapı-Mescidi Selam tramvay hattının Vatan istasyonundaki iki asansörün de aylardır arızalı olduğunu söyledi.

Engelli vatandaş İBB'ye isyan etti
Engelli vatandaş İBB'ye isyan etti
GİRİŞ 12.01.2022 01:34 GÜNCELLEME 12.01.2022 01:37
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde toplu ulaşım duraklarındaki yürüyen bant, merdiven ve asansörlerin günlerce arızalı olması ve çalışmaması vatandaşları bezdirdi. Buna son örnek, T4 Topkapı-Mescidi Selam tramvay hattının Vatan istasyonunda yaşandı.

ENGELLİ VATANDAŞ İBB'YE İSYAN ETTİ: AYLARDIR SÖYLÜYORUM ÇÖZÜME KAVUŞMUŞ BİR ŞEY YOK

2012 senesinden bu yana engelli olduğunu ifade eden Hilal Demir isimli vatandaş, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla, CHP yönetimindeki İBB'ye isyan etti.

Durakta yer alan iki asansörün de arızalı olduğunu belirten Demir, "Bu asansörü 24 Kasım'da Twitter'dan İBB'ye bildirdim. Diğer asansör bozuldu. Bu da Topkapı yönünün asansörü. Bunu da 7 Aralık'ta bildirdim. 7 Ocak'ta ikisinin fotoğrafını çekip tekrar İBB'ye bildirdim ama hala çözüme kavuşmuş hiçbir şey yok." ifadelerini kullandı.

"BEN ARTIK ÇOK YORULDUM"

Yetkililerden mantıklı bir açıklama beklediğini ifade eden engelli vatandaş, "Bir asansörün tamiri neden bu kadar uzun sürüyor ben anlayamıyorum. Ben İstanbul'da 2012 yılından beri tekerlekli sandalye kullanıyorum. Asla bu kadar uzun süre bir asansörün bozuk kaldığına şahit olmadım. Ben artık çok yoruldum" diyerek sözlerini noktaladı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK GAZETESİ
YORUMLAR 54
  • murad 2 yıl önce Şikayet Et
    anksiyetik toplum oluşturmak için yapılıyor.
    Cevapla
  • Barış 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam önceki belediyenin yolsuzluk hortumlarını kesti daha ne yapsın. Kim cesaret edebilir buna. Bu arada kadrolu yürüyen merdiven ve asansör bozan tipler var.
    Cevapla
  • CİMER 2 yıl önce Şikayet Et
    CİMER e şikayet edin hanımefendi belediyenin kendine hayrı yok ki size olsun.
    Cevapla
  • böyle 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ülke falan yönetmeye kalksalar herşeyi batırırlar.
    Cevapla
  • DATÇALI 2 yıl önce Şikayet Et
    Yunan oğlu 1453'ün intikamını almaya çalışıyor ama bizim kör gözlü oy verenler at gözlüklerini çıkarmadıkları için gerçekleri göremiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti