Arnavutköy’de sabah saatlerinde çevre yoluna bağlantı viyadüğünde iki İETT otobüsü arızalandı. Arızalanan araçlar nedeni ile trafik durdu, araç sürücüleri otobüslerin onarılmasını bekledi. Bazı araç sürücüleri ise otobüslerin arasından zikzak çizerek geçmeye çalıştı yaşananlar drone ile görüntülendi.
Sabah saatlerinde Arnavutköy’den Yenibosna seferine çıkan İETT otobüsü çevreyolunun bağlantı noktasında olan viyadükte arıza yaptı. Arızalanan otobüs otoyolda ilerleyemeyince yoldaki trafik durdu araç sürücüleri saatlerce İETT otobüslerinin onarılmasını bekledi. Bazı araç sürücüleri ise trafikte beklemek istemedi. İETT otobüslerinin arasından zikzak yaparak geçmeye çalıştı, yaşananlar ise drone ile görüntülendi. Uzun süre trafikte bekleyen araç sürücüsü Zafer Yakacı, “Biz yarım saattir bekliyoruz arızalanmış otobüsler iki tarafı da tıkamışlar ileri geri de alamıyorlar alsalar geçebileceğiz” dedi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • 1453)_ 15.01.2022 21:59
    Merak ediyorum belediyede daha ötübüs kaldımı acaba.
  • muratb 15.01.2022 18:38
    beter olsun mu evet beter olsunlar. niçin mi dersiniz cevap; bunlar o kadar nankördürler ki seçim zamanı gelince Reis e olan nefretleri yine ağır basar. zannedersin ki bu zulmü RTE yapmıştır. Kalpleri mührlü olanlardan doğru kararı vermelerini asla beklemeyin. Zira o kafa onlarda yok. o nedenle DAHA DA BETER OLUN
  • İLHAN GÜR 15.01.2022 16:36
    Ey İstanbullular 25 yıllık huzurdan rahatsız olmuştunuz değil mi ? Her şey çok güzel oldu mu ? İBB'nin paraları Gözcü ve Korkusuz gazetelerine, çilesi size. Hani şair, ölen bir zalimin ardından demiş ya "Ne kendisi eyledi rahat, ne de verdi millete huzur, Dayansın şimdi ehli kubur" Dayan İstanbul (Diren İstanbul)
  • Hakan Gün 15.01.2022 14:57
    Ekrem acilen istifa etmeli artık
  • nevzat 15.01.2022 14:10
    bu gidişle ibb nin elinde sağlam otobüs kalmayacak AK PARTİ nin biriktirdiklerini tüketiyor CHP adamlar istanbul nimet nimet demedilermi şimdi yiyecekler otobüsü üreten firmaya vermiyorlar hiç alakasız bir firmaya verirsen böyle olur
Daha fazla yorum görüntüle