HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı terörist Volkan Bora ile fotoğraflarının çıkmasına toplumun her kesiminden büyük tepki yağdı. Yaşanan skandalla ilgili mikrofonlarımızı Haber7.com olarak vatandaşa uzattık. 

İşte "Ben de bir Kürdüm" diyerek skandal karelere tepki gösteren vatandaştan ders gibi sözler: Senin ne işin var teröristin yanında. Büyük bir hatadır. Şimdiye kadar neler yaptılar. Şimdi git bak orada bir belediye başkanı seçmişler: Savcı Sayan AK Parti'den, Ağrı'yı Paris etti. Onların zamanında neydi. Vekilin orda otuırması bile doğru değil. Beni temsil edemez ki. Sen küçüksün hatırlamazsın. Eskiden ben Kürtçe konuşsaydım 3-5 sene cezası vardı. Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun. Şimdi rahatlık var. Senin yanında Kürtçe konuşuyorum. Eskiden konuşabiliyor muydum. 

Muhabir: Gamze TÜRK

Kurgu: Hüseyin BİÇE

Kameraman: Mutlu ŞAHİN

Yorumlar 37 Yorum Var
  • Ismail Y.H 04.02.2022 00:42
    HDP kapatilmasina karsiyim ...BIr MHP li olarak ...cünkü her insanin fikri var ...ama canima ,malima ,devletime kast eden silahla kim bilir kac askerimizi sehit eden bir sahisla poz veriyorsa ..bunun cezasi olmali ve olduda ...cok sükür
  • abdullah 23 03.02.2022 15:52
    pkk kürt değil ermenidir.kürtler bizim kardeşimizdir onlarla biz beraber büyüdük hiç bir problem yaşamadık.ben ermeniyim diyemiyorlar kürdüm diyorlar,kürtsen doğuda yıllarca kimleri öldürdün tabi ki müslüman kürtleri.
  • karabahtim 16.01.2022 19:07
    Bu pkk gavurlarinin bircok kez partisi kapatildi, yinede başka isimle yeni parti kurdular. Kökten çözüm gerekli. Mesela bu kapatilan veya kapatilacak olan partideki milletvekilliklerinin komple düşürülmesi ve bir daha politika yapamanasi gibi.
  • şahin44 16.01.2022 18:21
    Her evden bir oy HDP ye diyenler. Eserinizle gurur duyabilirsiniz.
  • 1071 16.01.2022 18:04
    Ecevit abd apo'yu niye bize teslim etti anlayamadım demişti, abd idamı kaldırma şartıyla apo'yu teslim etti, o ve diğer bütün teröristler başımıza bela oldu, katilleri besliyoruz, terörle mücadele caydırıcı olmuyor, en çok haini olan ülkeyiz, idam niye yok niye yok niye geri getirmiyorsunuz ? Bu millet kötülük yapıyorsunuz !..
Daha fazla yorum görüntüle