Son Dakika: İstanbul'da hamile hemşireye saldıran baba ve oğlu tutuklandı!

Son dakika haberi... İstanbul Başakşehir'deki bir devlet hastanesinde 24 yaşındaki hamile hemşireyi dövdükleri iddia edilen baba ve oğlu çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Son Dakika: İstanbul'da hamile hemşireye saldıran baba ve oğlu tutuklandı!
Son Dakika: İstanbul'da hamile hemşireye saldıran baba ve oğlu tutuklandı!
GİRİŞ 18.01.2022 16:46 GÜNCELLEME 18.01.2022 17:22
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Başakşehir'de bir hastanede hamile hemşire Gülhan D.'ye saldırıyla ilgili adliyeye sevkedilen Rıdvan K .ve Hüseyin K. tutuklandı

Pazartesi günü, hamile hemşire Gülhan D. hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Saldıranlardan Rıdvan K., koşarak hemşire Gülhan D.'nin yüzüne uçan tekme attı. Saldırganlar tekmeden sonra yere yığılan Gülhan D.'ye saldırmaya devam ettiler. Gülhan D., 4 kişiden şikayetçi oldu.

Küçükçekmece Adalet Sarayı'na götürülen şüphelilerden Rıdvan K. ve Hüseyin K. tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Rıdvan K. ve Hüseyin K. tutuklandı.

HEMŞİREYE DARP OLAYINDA YENİDEN 2 GÖZALTI KARARI

Ancak saldırganlardan 2 hakkında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yeniden gözaltı kararı verildi. Küçükçekmece Adalet Sarayı'na götürülen şüpheliler Rıdvan K. ve Hüseyin K. tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Rıdvan K. ve Hüseyin K. tutuklandı.

BAKAN KOCA: KAMU VİCDANI ADINA MEMNUNİYETLE KARŞILIYORUZ

Olayla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Koca, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde hamile bir hemşiremizi darbeden 4 kişiden 2'si Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla yeniden gözaltına alınmış, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiştir. Üzüntümüzü telafi etmese de bu gelişmeyi camiamız ve kamu vicdanı adına memnuniyetle karşılıyoruz. Beklentimiz, sağlık çalışanlarına yönelik bütün suçların yıldırıcı ve hukukun gücünü tam olarak gösteren cezalarla cezalandırılmasıdır" dedi.

"ALLAH'A HAVALE ETTİK"

Sağlık sendikaları hastanenin önünde saldırıya tepkilerini dile getirirken Gülhan D.'nin eşi ve teyzesi de orada bulundu. Gülhan D.'nin teyzesi, çok üzüldüklerini ifade ederek, "Allah korusun başına bir şey de gelebilirdi. Çok acı çekmiş. Biz onları Allah'a havale ettik. Pişman olmuşlardır. Tabi ki olmaması gerek bir şey, yanlış bir şey. Herkesten kan alıyorlar. Ayılan oluyor, bayılan oluyor. Bu neden onun suçuymuş gibi saldırıyorlar. İçim içime sığmıyor, büyük bir yanlış" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • Wwwww 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yapan hastaların ve yakınlarının tüm sağlık harcamalarını kendilerinden tahsil edeceksin, sisteme girişini yapacaksın hastaneye müracaatta sistem uyarıyı verecek, ücretsiz muayene olamayacak, ilaç alamayacak, doktor bedava ilaç bedava hastanede basarlar sağlıkçıda döverler her şeyide yaparlar iki gün sonra çıkarlar bide hava atarlar canımı sıkma cezaevinden yeni çıktım diye kahraman gibi de gezerler
    Cevapla
  • Ram 2 yıl önce Şikayet Et
    Basına çıkmasaydı bu olay kimse mahkrmeye çıkmayacaktı basına çıktı diye adaleti arsdık
    Cevapla
  • Veysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Girdikleri gibi çıkmasınlar. Tozları alınmış olarak çıksınlar. Koğuşta ki vijdan sahiplerine kolay gelsin
    Cevapla
  • Ali ihsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bebeğin düşmesine sebeb olmuşlar,bu cinayettir ona göre yargılanmalılar
    Cevapla
  • DADAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    ARTIK YASA ÇIKSIN yoksa sağlık cı bulamayacağız bunlara da öyle bir ceza verilsin ki örnek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü