Haber Global ekranlarında yayınlanan bir programda, Nedim Şener ve Şaban Sevinç arasında haber kaynağı tartışması yaşandı. 

AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü elebaşı ile eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş arasındaki güç mücadelesine atıf yapmıştı. Bu konuda üzerine değerlendirmelerde bulunan gazeteci Nedim Şener ve Şaban Sevinç, canlı yayında tartışmaya başladı.

Sevinç, ismi verilmeyen bir AK Partilinin Alman medya kuruluşu DW'ye yaptığı açıklamalar üzerinden iktidarın İmralı ile iş birliği yaptığını öne sürdü.

"OPERASYONEL GAZETECİLİK"

 Bunun üzerine söz alan Şener, isimsiz bir haberin kaynak alınamayacağını DW'nin geçmişte iktidar aleyhine yaptığı haberler üzerinden örnekleyerek, "Bu operasyonel gazetecilik" dedi.

"O SÖZLERİ SANA YEDİRİRİM"

Bu sözlere tepki gösteren Sevinç, "Nedim Şener haber nasıl yazılır? Kaynağı belirtilmeyen haber nasıl yazılır?" diye sorunca Şener, "Böyle bir haber yazılmaz" dedi. Sevinç, inatla haberin yazılacağını vurgulayınca Şener, "Ben de CHP'li bir kaynak diye yazarım o zaman" ifadelerini kullandı. Sevinç'in "Sana gazetecilik öğretiyorum" sözlerine kızan Şener, "O sözleri sana yediririm. Haddini aşma" diye konuştu.

Yorumlar 106 Yorum Var
  • Ev sahibi 22.01.2022 09:42
    Bu bay Şaban ,Aydın Doğan in eski kartel medyasının kaynak belirtmeden üst düzey bı yetkili diye başlayıp ortalığı karıştırdıgi günlerin özlemi içinde herhalde.
  • silke 22.01.2022 01:33
    saban sevinc fetö kukasi
  • Muzaffer çoştu 21.01.2022 10:00
    Nedim şener gerçekçi bir kişidir.şaban sevinç ise tarafgir yazan ve yazdığını körlemesine savunan biridir.
  • kadir 20.01.2022 19:07
    Bir chpli yetkilinin demesine göre chp pkk ile ortak
  • ibrahim 20.01.2022 18:57
    Adamsin Nedim Sener senin gibi gercek gaztecilere ihtiyacimiz var keske herkes senin gibi durust olsa .
Daha fazla yorum görüntüle