Gaziosmanpaşa'da okula baltalı baskın! Serbest bırakıldı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da, öğrenciler arasında çıkan kavga sonrası bir veli baltayla okulu bastı. Polis ekiplerince gözaltına alınan zanlı ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Gaziosmanpaşa'da okula baltalı baskın! Serbest bırakıldı
Gaziosmanpaşa'da okula baltalı baskın! Serbest bırakıldı
GİRİŞ 21.01.2022 17:30 GÜNCELLEME 21.01.2022 17:30
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Gaziosmanpaşa Yeni Mahallesi'nde bulunan bir okulda öğrenciler arasında kavga çıktı. Öğrencilerden biri babasını arayarak okula çağırdı. Öfkelenen veli eline balta alarak okulu bastı. Baltayla birlikte okula giren saldırgan bağırıp çağırdı.

Elinde balta olan kişiyi gören öğrenciler korku içinde sınıflara girerken, okul idaresi polise haber verdi. Polis ekipleri okula gelerek baltalı saldırganı gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Dehşet anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.  Görüntülerde okula giren baltalı velinin okulun merdivenlerden inerken çevreye tehditler savurduğu duyuluyor.

"SALDIRMAK İÇİN BALTAYLA KOŞTUĞUNU GÖRDÜM"

Okulun öğrencilerinden Civan Y. "Baltayla saldırmak için koştuğunu gördüm" derken Orhan K. ise "Bıçaklı öğrenciler olabiliyor, sadece burada değil, çevre okullarda da öyle öğrenciler var" diye konuştu

Bir veli ise, "Görmedik  ama gerçekten korktuk, iyi ki de çocuklarımız erken gelmemiş, yoksa daha kötü bir şey olabilirdi" şeklinde konuştu. 

SERBEST BIRAKILDI

"Mala Zarar Verme, Tehdit, Hakaret, Kasten Yaralama" suçlarından kaydının olduğu tespit edilen E.Y. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 116
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    ohhh ne güzel ne güzel...
    Cevapla
  • Sercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya böyle soytarılar halk içinde olmaması lazım.
    Cevapla
  • hacı topkır 2 yıl önce Şikayet Et
    nu kanun ne adalet hayranım böyle adalete böyle kanun olursa meksikayı gececegiz
    Cevapla
  • metin 2 yıl önce Şikayet Et
    adama hemen suç bulmayın.
    Cevapla
  • hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kız erkek okullardaki sapkınlıklar gün yüzüne çıksa aile ortqamının nekadar bozuk olduğu anlaşılır ve kimse kız çocuklarını okula göndermez. kızlar öyle böyle değil çirkeflik ve cinsellikte sosyal medya yanında halt etmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'