Sarıyer'de yol yardım aracı karlı yolda kaydı, bahçeye düştü

Sarıyer’de yol yardım aracı, kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bir binanın bahçesine uçtu. Aracın sürücüsü kazadan burnu kanamadan kurtuldu.

Sarıyer'de yol yardım aracı karlı yolda kaydı, bahçeye düştü
Sarıyer'de yol yardım aracı karlı yolda kaydı, bahçeye düştü
GİRİŞ 23.01.2022 16:28 GÜNCELLEME 23.01.2022 16:28

Kaza, sabah saat 09.30 sıralarında Baltalimanı Mahallesi Koru Üstü Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol yardım aracı sürücüsü otomobiliyle yokuş aşağı inerken kar nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç bir süre kaydıktan sonra yolun sağında bulunan bir binanın bahçesine yuvarlandı. Yaklaşık 3 metre yükseklikten bahçeye düşen yol yardım aracı ters döndü. Durumu gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Aracın içindeki sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. Yol yardım aracı sürücüsünün kazadan burnu kanamadan kurtulduğu öğrenildi.

"ONU CAMDAN ZORLA ÇIKARDI, KAPILAR KİLİTLİYDİ" 

Mahalle sakinlerinden Mustafa Küçük, “Sabah saat 09.30-10.00 arasıydı. Vatandaş yukarıdan aşağı geldi ve aracı durduramadı. Kar vardı. Kardan dolayı uçtu. Biz müdahale ettik, onu camdan çıkardık. Zorla çıkardık, çünkü kapılarda otomatik kilit vardı. İçeride bir kişi vardı. O da şok yaşadı, bir süre kendine gelemedi. Biz onu teselli ettik. Şu an durumu iyi, ambulans da geldi” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?