Balıkesir'de 5 yıl önce kendisini döven kemancıyı öldürdü

Kemancının bıçaklanarak öldürülmesinin ardından yürütülen soruşturmada, şahsın 5 yıl önce dövüldüğü ve unutamadığı için kemancıyı öldürdüğü ortaya çıktı.

GİRİŞ 26.01.2022 01:51 GÜNCELLEME 26.01.2022 01:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Altıeylül ilçesi Gündoğan Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda Şakir Kesici, keman çalıp, kafelerde sahneye çıkan Emin Çizkici'nin ailesiyle yaşadığı evin zilini çaldı. Kesici, Çizkici'nin 'okuldan arkadaşı' olduğunu söyleyip görüşmek istediğini belirtti.

Çizkici, apartman kapısından çıktığı anda Kesici'nin art arda bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çizkici, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÜVENLİK KAMERALARI İZLENDİ

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, Şakir Kesici'nin kimliğini tespit etti. Kesici otobüsle memleketi Isparta'ya giderken, Balıkesir polisinin verdiği bilgi ile Denizli'de yakalandı. Balıkesir'e getirilen Kesici, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şizofreni hastası olduğu ileri sürülen Şakir Kesici'nin emniyetteki ilk ifadesinde, Emin Çizkici'nin 5 yıl önce 2 arkadaşıyla kendisini dövdüklerini ve bunu unutamadığını söylediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • Demek ki ... 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam dövmeyi marifet sanan tüm şeref yoksunlarına gelsin bu haber. Doğal olarak güçlü olan zayıf olanı döver. Ama iş orada bitmez. Ondan sonrası dövülenin insafına kalmıştır. En güçlü olana da kurşun ve bıçak işler. Olayı çözmek benim işim değil.
    Cevapla
  • misafir yz 2 yıl önce Şikayet Et
    cinayet değil ödeşmek adettir gerçek Türk kimsede ahını bırakmaz
    Cevapla
  • Faran 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Türk nedir hemşerim?
    Cevapla
  • Ahmet Y 2 yıl önce Şikayet Et
    Bıçaklayan bence yalan söylüyor. Dövülenin neden dövüldüğünü biliyormusunuz? Hayır. 5 yıldır elin bıçak tutuyordu 5 yıldır neredeydin? Bu iş azmettirme işine benziyor, çıkar yakında kokusu. Saçma yani, beni dövecekler ve bende de intikam alma hırsı olacak ve 5 sene bekliyecem. Haddi len ordan.
    Cevapla
  • Hyr 2 yıl önce Şikayet Et
    çizik atana kesik atıldı. şizofren. yani ceza almayacak..
    Cevapla
  • Low 2 yıl önce Şikayet Et
    Biri sizi dovss ne yaparsiniz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'