Maltepe'de sabah saatlerinde işlerine gitmek isteyen vatandaşlar, buz pistine dönen sokaklarda zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar yol kenarındaki duvarlara tutunarak ilerlerken, bazıları da düşmekten kurtulamadı.İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından İstanbul Valiliği de bu sabah için don uyarısında bulunmuştu.

Maltepe Fındıklı Mahallesi, Vatan Sokak'tan caddeye inmek isteyen vatandaşlar yerde oluşan buzlu alanda yürürken zor anlar yaşadı. İşlerine gitmek isteyen bazı vatandaşların yürümekte zorlanarak dengesini kaybedip düştüğü görülürken bazılarının ise yol kenarındaki duvarlara tutunarak ilerledikleri görüldü. Vatandaşlar, işlerine gidemediklerini ve yeterince tuzlama yapılmadığını söyledi.

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • ali 26.01.2022 13:42
    ohhh ne güzel kayak pistiniz de olmuş
  • Muhtar 26.01.2022 11:16
    Asıl sorun aslında böyle dağlık şekilde İstanbul a yerleşilmesi. İstanbul'da 20 milyon insan var. sayının az gözükme nedeni millet muhtar maaşları yükseldi bizim akraba muhtar olsun diye ikametleri hep köye taşıdı o nedenle. 4500 TL iyi para köy yerinde bir de yattığın yerden sonuçta diğer işlerine de devam ediyorsun bu da ek gelir oluyor. İstanbul 5 milyon a düşecek o zaman Anadolu da kalkınma üretim hamlesi başlayacak. İlk planda 3 milyon azalsa çok güzel olur.
  • Bozkurt 26.01.2022 10:16
    Biz hangi ara bu hale geldik. Bir insan kapısının önündeki kârı temizlemez mı ya. Kapısının önünü bir gün supurse ne olur. Ayrıca sağlık ocaginin önünde bile kar var bir zahmet doktorun biri eline kürek alsa ordaki kârı millettin geçeceği şekilde açsa ne olur eline mı yapışır kürek . EVLERIMIZIN ONUNE BIRAZ SAHIP CIKALIM LUTFEN CEVREMIZI TEMIZ TUTALIM NE OLUR COPLERIMIZI YERE ATMASAK . MUTLAKA BIR YERDE COP KUTUSU ÇÖP KONTERNERE VARDIR. LÜTFEN ARTIK YA
  • siirtli 26.01.2022 10:12
    herşey çok güzel olacak
  • veli 26.01.2022 10:02
    ula size az bile metroya para vermemek için kayarak gidiyonuz çok iyi oluyor