Bakırköy'de yemek yediği balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kurşunlandığı anların görüntüsü ortaya çıktı.

Bir dönem BJK yöneticiliği de yapan sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, şoförü ile birlikte yemek yerken Bakırköy'de silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Mahmutyazıcıoğlu, ağır yaralandı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken Mahmutyazıcıoğlu ise hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Mahmutyazıcıoğlu, hayatını kaybetti.

2 KİŞİ YAKALANDI, 4 KİŞİ ARANIYOR

Olayın ardından bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olaya karıştığı tespit edilen 6 şüphelinin kimliğini tespit edildi. Zanlılardan ikisi Organize Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NA SALDIRI ANLARI KAMERADA

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin nedeninin alacak-verecek meselesi yüzünden kaynaklandığı ifade edilirken, silahlı saldırı anının görüntüsü de ortaya çıktı. Show haberin yayınladığı görüntülere göre; Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun restoranına gelen saldırganlar önce Mahmutyazıcıoğlu'nu darbettiler. Daha sonra Mahmutyazıcıoğlu'na 2 el ateş eden saldırganlar, yaralı adamı yerde sürükleyerek dışarı çıkarmak istediler.

Ancak Mahmutyazıcıoğlu'nu çıkaramayınca kapının önünde 2 el daha ateş ederek öldürdüler.

ÖLDÜRÜLMEDEN ÖNCE FİKRET ORMAN'LA GÖRÜŞMÜŞ

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun olaydan kısa bir süre önce Beşiktaş Eski Başkanı Fikret Orman ile bir araya geldiği de belirlendi. Orman'ın restorandan ayrılmasından sonra mekana gelerek Mahmutyazıcıoğlu ile görüşen iki kişinin silahlı saldırıda bulunduğu, saldırının dışarıda da devam ettiği öğrenildi.

İLK KURŞUN MASA ALTINDAN GELMİŞ

Öte yandan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin merak edilenleri CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ canlı yayında anlattı. Uludağ, "Şüpheliler geç saatte restorana girmiş. Şafak'ı masaya davet ettikleri ve kısa bir konuşmanın ardından masanın altından ateş ettikleri ortaya çıktı. Bu şekilde bir kurşunla Mahmutyazıcıoğlu yaralandı. Hemen sonrasında arbede çıkınca peş peşe ateş etmişler. 4 kurşun isabet eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu maalesef hayatını kaybetti. Olaya müdahale eden şoförü de yaralandı.

ALACAK-VERECEK MESELESİ

Olayın bir mülk satışından kaynaklanan uzlaşı sorunu olduğu ortaya çıktı. Saldırıya karışan toplam 6 kişi var. Direkt karışan 2 kişi gözaltına alındı, diğerleri için de aramalar devam ediyor. Ayrıca saldırıda bir silah kullanıldı, 7 el ateş edildi." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 27 Yorum Var
  • Osmanli 29.01.2022 04:09
    Herkes bir birini dolandiriyor eeeee olacagi bu sonunda
  • Cevap veren 28.01.2022 17:54
    Fatihan bey Olay bakırköy de oluyor. Ankara güvenli değil demişsin. İpini alan İstanbul'a geliyor nüfus arttıkça da güvenlik azalır. Açıkçası niyetini anlayamadım
  • EvladıFatihan 28.01.2022 16:01
    Vallahi her trafiğe çıkışımda Ayetel kürsi okurum Allah kötülerle karşılaştırmasın diye çocuklarımın eşimin kendimin üzerine okurum. Ankara özellikle güvenli değil. Ölünceye kadar dövüyorlar bir sellektör yaktın diye. Bence merhameti olmayanın imanı da olmaz. Hiç zalim müslüman olabilir mi? Neyse her gün taşıma ruhsatlı silahımı taşıyıp taşımama arasında gidip geliyorum. Ya öldüreceksin ya da öleceksin hangisi daha iyi böylesi bir durumda. Milleti tek durduracak şey idam. Allah’tan kırkan çok az zira. Ahirete inanan da sanırım.
  • Düşün 28.01.2022 12:58
    Tek derdi koltuk olanlar söz verdiği sözü tutsa bunlar enaza inerdi. Hani idam çalışması nerede? Suçlu kesin chp dir!
  • Ugur 28.01.2022 10:45
    Drej ali dediğiniz Bahçelievler'de oturuyor kendi apartmanı var nerede arıyorsunuz ki?
Daha fazla yorum görüntüle