Yunus Emre Yılı Doğru Türkçe Kullanımı Ödülleri'nde Kanal 7'ye ödül

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Yunus Emre Yılı Görsel ve İşitsel Medyada Doğru Türkçe Kullanımı Ödül Töreninde, En iyi Seyahat Programı olarak Kanal 7’de Özlem Tunca’nın sunumunu yaptığı ‘Dünyayı Geziyorum’ programı seçildi.

Yunus Emre Yılı Doğru Türkçe Kullanımı Ödülleri'nde Kanal 7'ye ödül
Yunus Emre Yılı Doğru Türkçe Kullanımı Ödülleri'nde Kanal 7'ye ödül
GİRİŞ 28.01.2022 02:00 GÜNCELLEME 28.01.2022 02:09

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde RTÜK tarafından düzenlenen Yunus Emre Yılı Görsel ve İşitsel Medyada Doğru Türkçe Kullanımı Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında katıldığı törende, ödüller sahiplerini buldu. 

Törende, 23 farklı kategorideki ödüller haber, belgesel, eğlence, eğitim, ekonomi, kültür sanat, animasyon ve radyo dallarında verildi. Ödüle layık görülenler, plaketlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldı.

KANAL 7 ve ÖZLEM TUNCA'YA ÖDÜL

Yunus Emre Yılı Görsel ve İşitsel Medyada Doğru Türkçe Kullanımı Ödül Töreni'nde, En iyi Seyahat Programı olarak Kanal 7’de Özlem Tunca’nın sunumunu yaptığı ‘Dünyayı Geziyorum’ programı seçildi. Ödülünü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden alan Özlem Tunca'nın eşi ve yapımcısı Yasin Esirgenç ve oğulları Yakupcan da törene katılanlar arasındaydı. Tunca'nın oğlu Yakupcan'ın ödül törenindeki sempatik tavırları törene damga vurdu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat