CHP'nin medya üssü Halk TV'de bir programa katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kanala girişte bir grup Bakırköylü vatandaşın protestosuyla karşılandı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na tepki gösteren grup, ''Kerimoğlu'nu istemiyoruz.'' ve Kerimoğlu istifa'' sloganları attı.

Halk TV binası önünde toplanan vatandaşlar, "Kerimoğlu'nu istemiyoruz" diyerek Kılıçdaroğlu'na, Kılıçdaroğlu'nu bekleyen Kerimoğlu'na da 'İstifa et' diye seslendi.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NA HALK TV ÖNÜNDE PROTESTO! İSTİFASINI İSTEDİLER

Korumaları tarafından apar topar Halk TV binasına çıkarılan Kılıçdaroğlu'nun ardından, slogan atan vatandaşların seslerinin duyulmaması için camlarını kapayan Halk TV'ye, "Halkın kanalı, bak biz halkız. Bizim haberimizi yapsana" diye seslenen vatandaşlar, Kerimoğlu'nun kamu alanlarını peşkeş çektiğini, daha dün sabah karda kışta ağlaya ağlaya yaşlılarını bile köylerinden ettiğini, 3 aydır grev yapan işçilerin sigorta ve SGK primi ödemediği için elde ettiği 3 aylık karı zam olarak vereceğini ve halka da 'Sosyal demokratlık' taslayacağını söyleyerek, "Haber gözünüzün önünde ama siz görmüyorsunuz" dedi.

"KAMU ALANLARIMIZ PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR"

Yaşam Köyü'nün devrinden başlayarak, göreve geldiği 2014 yılından beri Kerimoğlu'nun 'Ben yaptım oldu' mantığı ile, kamu alanlarını peşkeş çektiğini, 95 gündür direnen Bakırköy işçilerinin ağlayarak içeri gireceğini ve Mayıs ayında yapılacak sözleşmelerinin yenileneceğinden şüphe ettiklerini, hepsinin işten kovulacağını düşündüklerini ve bu güne kadar her konuda gerek il, gerek milletvekilleri, gerekse genel merkez yöneticilerine yaptıkları hiçbir şikayete çözüm bulunmadığını belirttiler.

Pazar günü buluşmak üzere protestolarına son veren vatandaşlar, bugüne kadar yöneticilerin Bakırköy halkına bilgi vermediğini ama kendilerinin yapacağı görüşmenin tüm detaylarını kamuoyuna açıklayacaklarını ve verilen sözlerin tutulmaması halinde halk olarak gerekli cevabı sandıkta vereceklerini söyleyerek, Halk TV önünden ayrıldılar.

Yorumlar 109 Yorum Var
  • aynen 30.01.2022 11:05
    Millet eliyle basına surumluluktan hizmetten kacan vurgun pesinde kosan kabadayı seciyor butun chp belediyeleri ayni millete hizmet zor geliyor millete agalık yapıyorlar oysa milet agadır paranın kaynagı millwt olduguna gore chp tam tersi bu milet hala niye oy veriyor anlamak zor
  • ali 30.01.2022 01:25
    ekrem affını istesin.
  • ali 30.01.2022 01:24
    ekrem affını istedin
  • Fahri Y ..... 29.01.2022 19:03
    Vatandaş çok haklı , Haksız olanlar, Vatan hainleri ilen Millet ittifakı adi altında ,beraber olarak , Vatani yabanci Türkiye düşmanlari ile beraber yürüyorlar . Allah bunlari islah etsin, islah olmazlarsa Kahruh perişan, Amin
  • Çeçen muhafız 29.01.2022 18:20
    Böyle dengesiz siyaset adamı anca satılık adamlarda olur. Kullanışlı elemanları bulup kapı arkalarında kuytu köşelerde ıssız yerlerde tenha köşelerde söyleyeceklerini ezberletirler. Onların vatan, millet gibi mefhumları hiç olmamıştır olmasında mümkün dağil
Daha fazla yorum görüntüle