HDP’li 4 vekil ile 2 il başkanı hakkında soruşturma!

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Seval Gülmez, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

HDP’li 4 vekil ile 2 il başkanı hakkında soruşturma!
HDP’li 4 vekil ile 2 il başkanı hakkında soruşturma!
GİRİŞ 29.01.2022 15:57 GÜNCELLEME 29.01.2022 15:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gözaltına alınan Gülmez emniyete götürülürken, Cumhuriyet Başsavcılığının HDP’li 4 vekil ile HDP il başkanı hakkında da soruşturma başlattığı öğrenildi.

DBP il binasında, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in de aralarında olduğu grubun terörist başı Abdullah Öcalan ve öldürülen teröristlere hitaben sözde saygı duruşu yaptığı fotoğraflar, çeşitli tarihlerde sosyal medyada paylaşıldı. Başlar öne eğik sözde saygı duruşu yapıldığı fotoğrafların yayınlanması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ve Terörle Mücadele Şube ekiplerince 26 Ocak 2022 tarihinde sabah saatlerinde DBP il binasına operasyon düzenlenmiş il binasında arama yapılmıştı.

DBP’li başkan gözaltında

Korona virüse yakalandığı için evinde izolasyonda olan DBP İl Başkanı Seval Gülmez, tedavisinin tamamlanmasının ardından bu sabah polisler tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ve öldürülen teröristlere hitaben sözde saygı duruşunda bulundukları, fotoğraflarda tespit edilen HDP Diyarbakır milletvekilleri Semra Güzel, Dersim Dağ, İmam Taşçıer ve Remziye Tosun ile HDP İl Başkanı Zeyyat Ceylan hakkında da soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kapatin artik su hdpkk yi
    Cevapla
  • suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözde muhalif gerçekte başka ülkelerin Ajanı gibi çalışan müptezellerden ses çıkıyormu?
    Cevapla
  • Ceyhanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Gereği neyse adalet yapar inşallah
    Cevapla
  • osmanlı27 2 yıl önce Şikayet Et
    bu hainlerin topunu,içeri atın noktaaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor