Bakan Koca paylaştı: 4 aylık Serhat bebek için zorlu mücadele

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır'da 4 aylık bebek için karla kaplı yolları açarak seferber olan sağlık ekiplerini paylaştı.

Bakan Koca paylaştı: 4 aylık Serhat bebek için zorlu mücadele
Bakan Koca paylaştı: 4 aylık Serhat bebek için zorlu mücadele
GİRİŞ 30.01.2022 21:44 GÜNCELLEME 30.01.2022 21:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Diyarbakır'da yolları kar yağışı nedeniyle kapalı olan bir mahallede rahatsızlanan 4 aylık bebek için seferber olan sağlık ekiplerinin fotoğrafını paylaştı.

Bakan Koca, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafa "Diyarbakır'da, kar yağışı nedeniyle yolları kapalı bir mahalle… Bir aile 4 aylık bebekleri Serhat için ambulans talebinde bulundu. Belediye ekiplerince yollar hızlıca açıldı. İlk müdahalesi evde yapılan bebek, Hani İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Geçmiş olsun Serhat bebek!" notunu ekledi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakkınız ödenmez
    Cevapla
  • Serht 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes işini yapıyor.
    Cevapla
  • İlhan demirkaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Saglıkçıların içlerindeki çürük doktorlar temizlene bilse saglık sektörümüz dünyada 1numara olacak istanbuldakı devlet hastanelerinin sıkı denetımı şart öyle doktorlar varki neredeyse hastayı dövüyor nasıl olsa meclis dokunulmazlık verdi deyip hastalarla ilgilenmeyen doktorlar çok 9aydır hastanelerdeyim annem için iyi bilirim çok şeye şahit oldum cimerden çok yazdım ama netice alamadım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz