Kovid-19 testi pozitif çıkan ve koronavirüsü hafif geçiren Başkan Recep Tayyip Erdoğan çalışmalarında evde devam ediyor. Başkan Erdoğan Kahramanmaraş Gençlik Buluşmasına da telefonla bağlandı. Gençlere seslenen Erdoğan, "Tabii Kahramanmaraş bizim canımız ciğerimiz. 2023’te Kahramanmaraş Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasını sandıklarda gerçekleştirecek potansiyele sahip. Şimdiden durmak yok yola devam diyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın telefonundan gençlere seslenen Başkan Erdoğan, "Durmak yok yola devam diyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan şunları söyledi: "Şu anda evde istirahatteyiz. Çalışıyoruz ve size bu vesile ile en azından telefonla da olsa görüşme fırsatı bulduk. Tabii Kahramanmaraş bizim canımız ciğerimiz. 2023'te Kahramanmaraş Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasını sandıklarda gerçekleştirecek potansiyele sahip. Şimdiden durmak yok yola devam diyoruz. Türkiye genelinde tüm gençlere örnek olarak tüm çalışmaları Kahramanmaraş gençliğinin bir örnek teşkil etmesini sizlerde rica ediyorum"

HEP BİR AĞIZDAN "GEÇMIŞ OLSUN" DİLEKLERİ

Erdoğan'ın telefonu açmasıyla beraber salondaki gençler, hep bir ağızdan "Geçmiş olsun" dileklerini ileterek şarkılar söylediler.

Erdoğan, yaptığı konuşmada, gençleri en kalbi duygularıyla selamlayarak Kovid-19 sürecine ilişkin bilgi verdi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

"Sevgili genç kardeşlerim, şu anda malum bu vaka nedeniyle alışmadığımız bir sürecin içindeyiz. Bu da bir istirahat. Ben bu istirahatlere falan alışık değilim. Şimdi böyle bir durum oldu, yani bizi eve hapsettiler. Fakat bu hapis hayatından da kurtulacağız inşallah. Şu anda doktorlarımız, fazla uzun sürmez diyorlar çünkü bu Omicron uzun sürmüyor diyorlar. Şu anda evde istirahatteyim, çalışıyoruz ve sizlerle en azından telefon vasıtasıyla da olsa görüşme fırsatını buldum."

MAHİR ÜNAL: BÜTÜN ÜMMET DUA EDİYOR

Mahir Ünal ise Erdoğan'a dua ettiklerini belirterek "Biz sizlere dua ediyoruz, bütün ümmet size dua ediyor. Biz biliyoruz ki en kısa sürede inşallah sağlığınıza kavuşacaksınız. Çalışmalarınıza devam ettiğinizi ve evden sürdürdüğünüzü biliyoruz, dualarımız sizlerle. Ellerinizden öpüyoruz, sağlıcakla kalın." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Faruk irgin 07.02.2022 10:37
    Rabbim şifa kar versin
  • anadolum 07.02.2022 08:43
    Rabbim şifalar versin,
  • Yilmaz ince 07.02.2022 07:51
    Reisim Allah şifalar versin inşallah.
  • rtyjukı 07.02.2022 01:50
    Allah Emine hanım ve size Şifalar versin Reisim Zor zamanlardan geçtiğimiz dünyada kartların yeniden dağıtıldığı gelecek 100 yılın belirleneceği süreçten geçerken senin gibi dirayetli vatan sever imanlı liderimize ihtiyaç var Allah seni en kısa zamanda tekrardan dim dik ayağa kaldırsın İNŞALLAH
  • Murat gözükara 07.02.2022 00:15
    Reis DUALARIMIZ seninle...
Daha fazla yorum görüntüle