Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) hakkında çirkin ifadeler kullanan Halk TV programcısı Ayşenur Arslan, yaptığı açıklamayla sözlerini kıvırmaya çalıştı.

Sözlerinin çarpıtıldığını iddia eden Arslan, TMT için kullandığı "illegal" sözünü savunmaya devam ederek, "Özellikle TMT için hayatını kaybedenlerin ailelerini incittiysem özellikle onlardan özür diliyorum" dedi.

Yorumlar 197 Yorum Var
  • Birbilmeyen 12.02.2022 18:55
    Senin özrün batsın yaş kemale ermiş geçmiş hala hainlik peşinde sevmiyorsan defol git.
  • mehmet ilhan 12.02.2022 18:39
    Yüzsüzlüğün böylesi, Pes artık, Allah bize sabır versin. Sen nasıl bir insan örneğisin arkadaş insanda bir utanma arlanma edep olur. evet söylediğin gibi sen TMT iyi biliyorsun, senin bilmediğin yok fakat hakkın ve haklının yanında değil, zalimlerin safındasın elbet yasal olarak bizlerinde adına savcılıklara suç duyurusunda bulunanlar var hukuk önünde bütün bunlar ortaya çıkar fakat gözümüzün içine baka baka yalancılığa devam etmen pes doğrusu, Hani nerde kaldı suikast ve diğer gizlediğin ifadeler onları sen söylemedim de başkası mı söyledi fetöcülerin yaptığı gibi Kendi proğramın da kendi kanalında başkasımı sahne aldı.
  • halil 12.02.2022 18:20
    ilk okul mezunu olarak kelime haznem senden daha iyi 3 dil bildiğim için özür dilerken bile insanlara hakaret vari konuşma yapıyorsun seni zavallı seni
  • sems 12.02.2022 17:37
    Konuşmana uygun bir cümle kuramayan tip. Bu beceriksizlikle nasıl gazetecilik yapıyorsun. Utanmadan birde bunu sürdürüyorsun.
  • Ramazanharmann 12.02.2022 15:32
    Zavallı konuştukça batıyor
Daha fazla yorum görüntüle