Eylem hazırlığındaki teröristlere 52 adreste operasyon!

Mersin polisi, 15 Şubat terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin yıldönümünde, eylem hazırlığında olan PKK/KCK ve YPG/PYD terör örgütlerine yönelik 52 adrese şafak operasyonu düzenledi.

Eylem hazırlığındaki teröristlere 52 adreste operasyon!
Eylem hazırlığındaki teröristlere 52 adreste operasyon!
GİRİŞ 12.02.2022 09:03 GÜNCELLEME 12.02.2022 13:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mersin'de, edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK ve YPG/PYD terör örgütlerine yönelik uzun bir çalışma yürüttü.

52 TERÖR ŞÜPHELİSİ BELİRLENDİ

İHA'da yer alan son dakika haberine göre yapılan çalışmalar sonucunda 15 Şubat terörist başının yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıldönümünde eylem hazırlığı içerisinde olan ve örgütün kadın yapılanması TJA, gençlik yapılanması DGH oluşumlarında yer alan 52 şüpheli belirlendi.

52 ADRESE TEK TEK GİRİLDİ

Bu sabah Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düğmeye basan ekipler, eş zamanlı 52 adrese şafak operasyonu düzenledi. 470 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, adreslere tek tek girildi.

ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, çok sayıda kişi gözaltına alınırken, örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜLER

Ekiplerin adreslerdeki aramaları devam ederken, gözaltına alınan şüpheliler işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Kaan Çağlayan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dağdaki başarılı pkk imhası ile eş zamanlı olarak pkk şehir yapılanması KCK, Pys, Dhkp-c, Mlkp ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir,zaman kaybetmeden.
    Cevapla
  • Sedatt 2 yıl önce Şikayet Et
    Tepelerine binin
    Cevapla
  • Alim 2 yıl önce Şikayet Et
    Mersin adana terör yuvası resmen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki