Mardin’in Derik ilçesinde 1’i çocuk 3 kişi, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpek saldırısına uğrayan vatandaşların 2’sinin yüzleri parçalandı. Olay, Derik ilçesi Bahçelievler Mahallesi Ateşler Fırını mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, sokak köpekleri Kübra Ö. (21), Mülkiye Ö. (45) ve Abdullah Ç.’ye (5) saldırdı. Köpeklerin saldırısı sonucu 2 kişi yüzleri parçalanarak yaralandı, 1 kişi ise kollarından ısırılarak yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, çevredeki vatandaşların yardımıyla tedavi edilmek üzere Derik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • zafer gülten 15.02.2022 22:41
    demek Mardin belediyesi köpekleri kısırlaştırmamış,kısırlaştırılınca saldırgan olmuyorlar,daha bugün İstanbul-Şehremini meydandaydım,parkın orda 4-5 tane kulakları küpeli,kısırlaştırılmış köpek dolanıyordu,değil kimseye saldırmak,kuzudan uysaldılar.
  • baba 15.02.2022 20:29
    yeter artık bu kaçıncı haber. çocuklar sokağa çıkamaz oldu. her gün köpekler tarafından parçalanan çocuk haberi görüyoruz. devlet gerekli tedbiri almazsa çocuğu yaralanan ana babalar ne yapsın kendileri mi köpeklerin icabına baksın
  • vahvah 15.02.2022 20:01
    insanıncinsi neyse onu kollar.dinibilmeyenin dini. iblis oluronuda sanarçok merhametlibiri. önce insan.canı. çünki insan hesaba cekilcek.evet hayvan hakları var. lakin. ölüçde var. zarar veren insana.nbe olursa.çoğalmaya. vahşileşeye başlamışsa. öldürülür.buda insan oğluna merhameddir.iblisin merhamedini taşıyan.onunla haşr olur.adelette asla. olmaz.bir müslüman bile evinde. bulundurmaz. onunla yatmaz kalkmaz.emir kimden belli .insanmı hayva oldu hayvanmı insan. belli değil.
  • Zati zat 15.02.2022 19:47
    Ulan köpekler e kuduz olması için aşı mı yapıyorlar yoksa araştırmak lazım önceden böyle bir şey yoktu mamalarına bir şey mi katıyorlar bu işde bir gariplik var
  • Hasan 15.02.2022 19:37
    Köpekciler görün ürününüzü...Hayvan korumaya bakın.İnsan kalmıyor.
Daha fazla yorum görüntüle