İSKİ Olağanüstü Genel Kurulu'nda gerginlik

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde su fiyatlarına yapılacak zamların görüşüldüğü oturumda tartışma çıktı. Tartışma sırasında kısa süreli arbede de yaşandı.

İSKİ Olağanüstü Genel Kurulu'nda gerginlik
İSKİ Olağanüstü Genel Kurulu'nda gerginlik
GİRİŞ 16.02.2022 19:28 GÜNCELLEME 16.02.2022 19:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İSKİ Olağanüstü Genel Kurulu, Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Su zammının görüşüldüğü kurulda İYİ Parti Grup başkanvekili İbrahim Özkan'ın konuşma yaptığı sırada partililer arasında sözlü atışma yaşandı. Tartışmaya dönen olayda kısa süreli gerginlik yaşandığı da görüldü. İBB Meclisi 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul oturuma ara verdi.
 

YORUMLAR 5
  • Çınar 2 yıl önce Şikayet Et
    Halk ekmek ak parti döneminde normal fırınların fıyatının 3/1 oranındayken bugün 3/2 oranında suya toplamda %110 zam yapıldı şimdi %90-175 arasında zam istiyor Ekmek imamoğlu iyi de bu paralar nereye gidiyor yapılmayan hizmetin reklamına afişine gidiyor metrolarda yürüyen merdivenler bile çelışmıuor ya bozuk ya kapalı dikey bahçeler söküldü otobüsler yanıyor ulaşım fiyatı üç kişilik aile biyere gitsen taksi daha uygun şimdi. Ekrem imamoğlu istediği %175 lik zammı ibb meclisi onaylamazsa mahkemeye gidecekmiş şu salgın ve dünyanın ekonomik siyasi ve kasos yaşadığı dönemde Allah tan ülkeyi yönetmiyor bu chp
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Eko ya engel olun..
    Cevapla
  • zazaki 2 yıl önce Şikayet Et
    bırakın ne istiyorlar ise yapsınlar...
    Cevapla
  • Maçkalı Akrep 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok ya.
    Cevapla
  • Ersan 2 yıl önce Şikayet Et
    Zam onaylansın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi