CNNTürk'te Başak Şengül'ün sunduğu, Tarkan'ın son şarkısı Geççek'le ilgili yapılan yorumların değerlendirildiği Akıl Çemberi programında Güvenlik Politikaları uzmanı Mete Yarar'dan çarpıcı yorum geldi. 

Geçtiğimiz yıllarda Türk ordusunun gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekat bölgesine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte giden sanatçılara yönelik yapılan yorumları hatırlatan Mete Yarar, Tarkan'ı yere göğe sığdıramayanların Türk askerine moral vermek için giden askerlere moral için giden sanatçılara ağır hakaretler yapıldığını hatırlattı. Yarar daha sonra Tarkan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı bir "Taraf" yorumunu gündeme getirdi ve yapılan çifte standart yorumlarına dikkat çekti.

Yorumlar 43 Yorum Var
  • Devletini seven 19.02.2022 10:26
    En pahalı konser onun halktan uzak konser haric halkın arasına karışmayan lar bizi anlamazlar Allah reisı basımızdan eksik etmesin Allah devlet bahcelı ye uzun omurler versin halkı dusunenlerın halktan kacmazlar siyah flmlı arabalar sokakta hıc gordunuzmu ondan sonra halk marketten bir ekmek almıs ı buz hukunmetten memnunuz gitmeyecek zaten hala yuzde 38bandunda oylar niye dusmuyor halk seviyor kardesım seviyor cumhuru hala anlamadınızmı
  • ŞİRKET 19.02.2022 10:17
    Tarkan diil miydi bu ülkede 5 dakka yaşamayıp da İzmirdeki körfez geçiş projesinin iptali için mutluluk duyuyorum diyen zat. Filamingocu tarkan, söz konusu Türkiyenin çıkarı olunca hepsi bi hayvan sever doğa sever yeşilaycı oluyorlar!!! Sanki bu projeler bir tek Türkiyede yapılıyor.
  • muşlu 19.02.2022 10:10
    Bence fazla ciddiye alindi bu oranin mega stari.
  • BizSizOnlar 19.02.2022 10:06
    malesef iyi donanımlı olmayan gençliği tüm zaaflarıyla vurmak için profesyonelce hazırlanmış bir klip. İktidarın çok başarılı olduğu alanların yanında hatalı ve eksik yanlarından biri eğitim ve kültür politikasının olmaması. Sırf bu eksiklik Allah göstermesin milletin geleceğini karartabilir. nimet çubukçunun eğitim bakanı olacak ne vasfı vardı? Gençliği kazanmak için adımlar atılmalı. Gençlik kolları cacık, devlette işe girmekten başka amacı olmayan, ideal ve vizyonu hiç olmayan tipler. İl yönetimleri aynı şekilde çapsız, fikir ve olayları geçtim şahıslarla uğraşıyorlar. Kalitesizlik diz boyu. Sayın Cumhurbaşkanım bunlara ayar vermelisiniz
  • mehmet 19.02.2022 10:03
    Şarkıyla turküyle milleti etkilemeyi düşünüyorlarsa bu millet hala daha çok cahil yada şarkının arkasına saklananlar ahmak. hiç önemi yok önce vatan demiyenlerden bu millete bu ülkeye ne faydaları olurki.
Daha fazla yorum görüntüle