Drift yapan magandaya 9 bin 125 TL ceza kesildi!

Konya’da trafiği ve vatandaşların canını hiçe sayarak drift yapan maganda, polis ekipleri tarafından tespit edilerek yakalandı. Trafik magandasına 9 bin 125 lira para cezası kesilirken, ehliyetine de 60 gün süreyle el konuldu.

Drift yapan magandaya 9 bin 125 TL ceza kesildi!
Drift yapan magandaya 9 bin 125 TL ceza kesildi!
GİRİŞ 19.02.2022 12:03 GÜNCELLEME 19.02.2022 12:03

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, “Huzurlu ve Güvenli Trafik” ilkesi doğrultusunda gelen bir ihbar üzerine harekete geçerek Fevzi Çakmak Mahallesi Kostim Sanayi içerisinde M.T. (23) isimli şahsın drift yaptığını tespit etti. 

Trafik Ekipleri gelen ihbar üzerine görüntüleri inceleyerek önce aracın plakasını tespit edip araca ve trafik magandası sürücü M.T.’ye ulaştı. Sürücüye Karayolları Trafik Kanunu'nun 67/1D (herhangi bir zorunluluk olmaksızın karayollarında dönüş kuralları dışında bilerek ve isteyerek aracın el freninin çekilmesi suretiyle veya başka yöntemlerle aracın ani olarak yönünün değiştirilmesi veya kendi etrafında döndürülmesi -DRIFT-) maddesinden 9 bin 125 TL idari para cezası uygulandı. 

Ayrıca sürücü belgesine 2 ay süreyle el konulan M.T., Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Suçundan Polis Merkez Amirliğine sevk edildi.

KAYNAK: HABER7 / ZEKİ DURSUN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!