Bilecik'te 6 aylık domuz avı yasağı öncesinde av yapan gruptan bir kişiye yaklaşık 220 kilogram ağırlığındaki domuzun saldırması avcılar tarafından görüntülendi. Bilecik'te yapmış oldukları domuz avını görüntüleyen İslam Arar Postası üyeleri 6 aylık domuz avı yasağı öncesi son kez araziye çıktı. Avda Okluca- İlyasça köyleri arasında 220 kiloluk dev domuzu gören avcılar, ateş etti. Yaralanan domuz bir avcının üzerine koşmaya başladı. Avcı, domuzdan son anda kaçarak kendini kurtardı. 220 kiloluk domuzun kendilerini sabahtan beri uğraştırdığını anlatan avcı İslam Arar, "İslam Arar Postası olarak son avımız güzel oldu. Şimdi 6 ay domuz avı yasağı başladı. Bu domuzu vurmak için büyük uğraş verdik. Buradan yetkililere sesleniyorum domuz avından tüfeğe koyulan takozları serbest bıraksınlar. Şimdi bizim tüfeklerde 6 yerine takoz koyunca 3 mermi alıyor. 3 mermide böylesi büyük bir domuzu yere yatırmaya yetmiyor. İslam Arar Postası olarak tüm abilerim kardeşleri olarak iyi bir av sezonu geçirdik" dedi.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • yöniz 21.02.2022 14:09
    bu yaban domuzları avlanılıp bulgaristan ile yunanistana satılmalı adamlar ısrarla yaban donuzu istiyor işte ekonomik kaynak daha ne bekliyorsunuz kanun yapıcı uyuşuklar
  • Sakaryalı Mustafa 21.02.2022 13:46
    Doğada domuz popülasyonunu dengeleyecek avcı hayvan olmayınca avcılık insana düşüyor.Tabiatta denge şart.(Yavrularını emzirirken hamile kalan tek hayvan domuzdur, varın artışını siz düşünün.)
  • yaani 21.02.2022 13:29
    eleştirenler, çiftçi olsanız ve yıllık mahsulünüzü yeseler ne yapardınız acaba. ayrıca dinimizde av yapmak helaldir. araştırın bakın. kiminin etinden, kiminin sütünden, kiminin postundan yaralanabileceğimiz Kur'an'da yazar. tabaklanırsa domuzun derisi de kullanılabiliyor. domuzlar yılda 60-70 yavru yapabilir. hepçildir her şeyi yer. toprak altındaki patatesi bile rahatça çıkarır yer. yaralı bir halde bulsa veya yaralarsa bir insanı da yer. netice ititibariyle katliam şeklinde olmadıkça av helaldir. madem yüzbinlerce ton balığın ne süçü var. onlara kimse bir şey demiyor.
  • Kerem 21.02.2022 13:29
    Hayvan olunca canı daha mı az değerli. Etini mi yiyeceksin?, çoluğuna çocuğuna zarar mı verdi? Neden öldürdün garibi?
  • Eski Gurbetci 21.02.2022 13:25
    Ula nede is yapmissiniz. Vay be. Aci cektirerek hayvana iskence.
Daha fazla yorum görüntüle