Meteoroloji'den uyarı: 11 ilde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor

Bugün sabah saatlerinden itibaren 11 ildeki bazı bölgelerde kuvvetli, bazı yerlerde de çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Doğu Anadolu'da da kar yağışı etkili olacak.

Meteoroloji'den uyarı: 11 ilde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor
Meteoroloji'den uyarı: 11 ilde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor
GİRİŞ 22.02.2022 11:07 GÜNCELLEME 22.02.2022 11:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sabah saatlerinden itibaren 11 ildeki bazı bölgelerde kuvvetli, bazı yerlerde de çok kuvvetli yağışların etkili olacağını duyurdu.

Açıklamada, sabah saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da yer yer gök gürültülü kuvvetli sağanak beklendiği belirtildi.



Antalya'nın doğusunda aralıklarla görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanağın İbradı, Akseki, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde kuvvetli, Aksu, Serik ve Manavgat ilçelerinde ise çok kuvvetli olmasının beklendiği kaydedilen açıklamada, Güney Ege kıyılarında aralıklarla görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanağın da İzmir'in güney ilçeleri ve Aydın çevrelerinde kuvvetli, Muğla çevrelerinde çok kuvvetli olacağı ifade edildi.

Hatay ve Osmaniye çevrelerinde de kuvvetli sağanak görüleceği aktarılan açıklamada, Isparta'nın güneyi ile Burdur'un güney doğusunda görülecek yağışların kuvvetli olmasının beklendiğine işaret edildi.

Açıklamada, su baskını, yıldırım ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

DOĞU ANADOLU'DA KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre Erzurum, Van, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde kar yağışı etkili olacak.

YORUMLAR 1
  • Süleyman BENLİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Afatından Esirgeyip. .Bol ve Bereketli Yağışlar Versin İnşaallah...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti