Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, internete erişimde sorun yaşadığı için köyünden uzaktaki dağ yolunda tabletiyle çevrim içi sınava giren öğrencinin eğitim azmi, bölgede devriye gezen jandarma ekibini duygulandırdı.

İlçe Jandarma Komutanlığında görevli bir askerin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülere göre, kırsalda devriye görevi icra eden jandarma personeli, dağ yolu kenarında elinde tabletle taş üzerinde oturarak çevrim içi sınava giren bir çocuğu fark etti

Ekip aracını durdurup çocuğa "Burada ne yapıyorsun?" diye seslenen jandarma personeli, "Sınavdayım" yanıtını aldı.

Çocuğun eğitim azmine duygulanan jandarma personeli, "Hay maşallah ya, çocuk online sınava giriyor. Bulunduğu köy de ta şu karşı dağdaki köy. İnternet çekmiyor diye oradan buraya gelmiş. Bu çocuk okur arkadaş. Allah yolunu açık etsin." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada bazı hesaplarca paylaşılan görüntüler beğenildi.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Nazlı Y 25.02.2022 20:46
    Emel Hanım merhaba Köyün ismini veya okulun ismini yazabilir misiniz ? Teşekkür ederim
  • Emel Sevim 24.02.2022 19:22
    Köyümüzün öğrencisi Yusuf Kenan .Herkes kendisini azmi ve çalışkanlığı ile tanır.
  • Nazlı Y. 23.02.2022 22:52
    Bu çocuğun hangi köyde olduğunu bilen varsa yazabilir mi? Eğitim ihtiyaçlarını karşılamak isterim
  • tolga 23.02.2022 09:51
    Erzurum Şenkaya ilçesi okuma yazma ile Türkiye'nin %99 oran ile en çok okur yazar eğitim seviyesi yüksek olan tek ilçedir.
  • Kırkdokuzelli 23.02.2022 09:29
    Telekom şirketleri düzgün şebeke çekimi için yatırım yapmak yerine sürekli fiyat artırıyorlar. Hem kötü bir çekim hem pahala gsm şirketi almak için en elveriş karlı ülke Türkiyedir muhtemelen
Daha fazla yorum görüntüle