Mezarlıktaki manzara tepki çekti: Diriye saygıları yok ki ölüye olsun!

Tekirdağ'da mezarlık demirlerini çalan hırsızlara muhtar isyan etti. Hırsızlara tepki gösteren mahalle muhtarı Fuat Döner, “Diriye saygıları yok ki ölüye saygıları kalsın, yazıklar olsun" ifadesinde bulundu.

GİRİŞ 02.03.2022 09:53 GÜNCELLEME 02.03.2022 10:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Sarılar Mahallesi Mezarlığı'nı çevreleyen çok sayıda demir panel çitlerini çalan hırsızlar kayıplara karıştı. Hırsızlara tepki gösteren mahalle muhtarı Fuat Döner, "Diriye saygıları yok ki ölüye saygıları kalsın, yazıklar olsun, çok üzüldüm" diye konuştu.

İddiaya göre, gece yarısı Sarılar Mahallesi Mezarlığı'na gelen kimliği belirsiz kişi veya kişilerce mezarlığı çevreleyen 65 adet demir panel çit sökülerek çalındı. Mezarlığa ziyarete gelen vatandaşların durumu fark etmesi üzerine jandarmaya haber verildi. Olayla ilgili hırsızların yakalanması için jandarma tarafından çalışma başlatıldı.

"ZARARIN MADDİ BOYUTU BÜYÜK AMA MANEVİ YÖNÜ ÇOK ÜZÜCÜ"

Hırsızlara tepki gösteren Sarılar Mahallesi Muhtarı Fuat Döner, "Bunların diriye olmadığı gibi ölüye de saygısı kalmamış. Cidden çok üzüldük. Sağ olsunlar jandarma ekiplerimiz gerekli denetimlerini yapıyorlar ama yine de hırsızlar yapacağından geri kalmıyor. Maddi yönden zarar büyük olabilir ama manevi yönü bizi çok üzdü" diye konuştu.

"UTANÇ VERİCİ"

Mahalle sakinlerinden Zafer Özkan da, "Yazıklar olsun, yapılmaması gereken şeyler. Utanç verici bir durum. Nasıl bir vicdan var bunlarda anlamak mümkün değil" diye konuştu.

Öte yandan sosyal medyada paylaşımları gören vatandaşlar da, "Bu millet iyice şaşırdı. Hiç mi vicdan Allah korkusu yok" şeklinde yorum yaparak tepkisini ifade etti.

YORUMLAR 6
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Eninde sonunda,diriyken demirlerini çaldıkları mezara girecekler orada sorarlar hesabını bu dünya da ,yakalasalar ne olacak ki,ön kapıdan girip arka kapıdan çıkacaklar..
    Cevapla
  • Zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    100 yila yakin insanlari dinsizlestirmek icin yirtilanlar sevinsinler. Allah korkusu olmayan insanlar yetistirdiler.
    Cevapla
  • Mantıklı olalım 2 yıl önce Şikayet Et
    Alanlar var ki çalanlar oluyor. Alanların da peşine düşüp ağır şekilde cezalandırılmalı. "Ben bunu ucuza aldım, nereden geldiği beni ilgilendirmez" denmemeli ve hurdacılar da nereden aldıklarını ispat edebilmeli.
    Cevapla
  • Hakiki adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok ağır cezalar olmalı, icabında idam,idam,idam. Vicdani ölmüş yaratıklar başka şekilde yola getirilmez
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız taşı sevmiş te bunlar anlayamamış! Demir senin neyine?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...