Eski eşini boğarak öldürüp ormana gömen zanlı tutuklandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde başkasıyla evlenen eski eşini öldürüp 60 kilometre taşıdıktan sonra ormanlık alana gömen zanlı tutuklandı.

GİRİŞ 02.03.2022 23:53 GÜNCELLEME 03.03.2022 00:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi 2144 Sokakta meydana gelen olayda; daha önce 2 kez evlenip boşandığı Ebubekir Karakurt (39) tarafından sürekli taciz edilen Fatma Çetin (32), boğularak öldürüldükten sonra olay yerinden 60 kilometre uzaklıkta bulunan Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan Mahallesinin zirvesindeki Kefe Yaylasındaki ormanlık alanda kazılan çukurda battaniye ve çuvala sarılı olarak bulundu. Tekstil işçisi Mehmet Çetin'in, işten çıkıp eve geldiğinde eşi Fatma Çetin'i evde bulamayıp evin de dağınık olmasından şüphe duyarak ihbarda bulunması sonucu ortaya çıkan olay sonrası, Fatma Çetin’in eski eşi Ebubekir Karakurt gözaltına aldı.

Suçunu çapraz sorgu sonucu kabul eden zanlı Ebubekir Karakurt, bugün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karakurt burada 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • izmir 2 yıl önce Şikayet Et
    öldürünce sorun çözüldümü boşanmadan önce iyi düşünmek lazım kadın illa gitmeye karar verdiyse yolun açık olsun uğurlar olsun demek lazım
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    ben idarecilerimize gerçekten çok acıyorum çünkü yapılan bu zulümlerin hepsinin hesabı onlara da sorulacak ve hiç bir mazeret kabul edilmeyecek.bunlar belli iken adalet bakanının rahat uyuyabilmesi beni şaşırtıyor.katilin cezası kısastır bunu uygularsanız rahat uyursunuz.
    Cevapla
  • bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezası kesinlike acilen gelmeli, bu masumların kanı yerde kalmamalı, hatta katili cinayeti nasıl işlemişse o şekilde katletmeli... Kesinlikle cinayet 100 den 1 e düşer, can tatlı
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Toplumun ciddi bir eğitimden geçmesi şart
    Cevapla
  • Yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Cinayet işleyenleri ayrı tutup idam etmek lazım. Boşuna besliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı