Gelinini 4 yerinden bıçaklayıp öldüren kayınpeder, koronavirüsten öldü

Aksaray’da, miras nedeniyle aile içinde çıkan kavgada gelini Döndü Çınar'ı (45) vücudunun 4 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Cemal Çınar (90), cezaevinde yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Gelinini 4 yerinden bıçaklayıp öldüren kayınpeder, koronavirüsten öldü
Gelinini 4 yerinden bıçaklayıp öldüren kayınpeder, koronavirüsten öldü
GİRİŞ 05.03.2022 23:03 GÜNCELLEME 05.03.2022 23:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, geçen yılın Nisan ayında Laleli Mahallesi 4565 Sokak'ta meydana geldi. Cemal Çınar, birlikte yaşadığı kızı Gülsever E. (65) ile aracıyla evinin önüne geldi. Bu sırada yanlarına, Cemal Çınar'ın aynı sokakta oturan oğulları Muammer Çınar (52) ve Mustafa Çınar (55) geldi. Baba ile çocukları arasında, iddiaya göre, evin arkasındaki miras kalan 2 hektarlık arazinin satışı konusunda tartışma çıkarken kavgaya dönüştü.

Kavgaya Muammer Çınar'ın eşi Döndü Çınar, oğulları Mustafa Çınar (28) ve Süleyman Çınar (18) da katıldı. Sopa ve bıçakların da kullanıldığı kavgada Cemal Çınar, iddiaya göre, kendisini savunmak için rastgele salladığı bıçağı gelini Döndü Çınar'a sapladı. Kavga, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle sona erdi. Kavgada Cemal Çınar, gelini Döndü Çınar ile oğlu Muammer Çınar, Mustafa Çınar, torunu Mustafa Çınar, Süleyman Çınar ile kızı Gülsever E., bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kayınpederi Cemal Çınar'ın göğsünden bıçakladığı Döndü Çınar, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

İTİRAZ SONRASI TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Cemal Çınar, ifadesinde, gelinini bıçaklamadığını öne sürdü. Döndü Çınar’ın, otopsi raporuyla 4 bıçak darbesi ile öldürüldüğü belirlendi. Gelininin ölümüne neden olduğu iddiasıyla 'kasten öldürme' suçundan adliyeye sevk edilen Cemal Çınar için tutuklama kararı verildi. Bunun üzerine Cemal Çınar'ın cezası; yaşı, kronik rahatsızlıkları ve işitme kaybı nedeniyle ev hapsine çevrildi. Karara yapılan itiraz sonrası yeniden gözaltına alınıp, tutuklanan Cemal Çınar, cezaevine konuldu. 

CEZAEVİNDE KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Gelini Döndü Çınar’ı 4 bıçak darbesiyle öldüren Cemal Çınar, 1 hafta önce cezaevinde koronavirüse yakalandı. Çınar, tedavi gördüğü Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi’nde bugün yaşamını yitirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Ben doymam 2 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanın var olduğunun kanıtı 2 dönüm arazi için iki kişi 2 metrekarelik mezara diger aile fertlerinide yaşarken aralarına nefret tohumu ekmek kendimize aynaya bakıp şunu soralım ey gözüm doydunmu cevabını her kul kendi versin
    Cevapla
  • paşa 2 yıl önce Şikayet Et
    al işte gözünü toprak doyurdu 90 yaşında mal için insan öldür
    Cevapla
  • Muslim Brothers 2 yıl önce Şikayet Et
    kurtulmuş. İyi olmuş. Allah Rahmet eylesin.
    Cevapla
  • garip 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc. sonumuzu hayr etsin. mal da yalan, mülk de yalan, gel birazda sen oyalan.
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    sorun yok bosuna besleme degmez idi idam edilecek olani hapise konur onu anlamiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye