Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile valilik ekipleri, OSB'de bir depoya baskın yaptı. Vali Aydoğdu stokçuların depolarındaki 4500 adet 5 litrelik yağlara el koyarak vatandaşlara dağıtılması talimatı verdi.

Organize Sanayi Bölgelerindeki depolara baskınlar düzenleyen Vali Aydoğdu ve ekibi diğer iller için de örnek olacak bir çalışmaya imza attı.

Baskında ağzına kadar depolanmış yağlarının akşama kadar dağıtımı yapılması talimatını veren  Aydoğdu "Bütün Aksaray'ı doyuracak yağ var sizin depolarınızda. Bunları götüreceğiz, valiliğin emriyle vatandaşlara dağıtacağız. sorumluluk bende" ifadelerini kullandı.

VALİ AYDOĞDU "BUNUN BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDERSINIZ" UYARISI YAPMIŞTI

Vali Aydoğdu marketleri birebir ziyaret ederek inceleme ve denetimlerde bulunmuş "Kimse stokçuluk yapmaya kalkışmasın bunun bedeli çok ağır." uyarısı yapmıştı.

BAŞKAN ERDOĞAN: ÜLKEYİ STOKÇULARA MEZAR EDECEĞİZ

Başkan Erdoğan daha önce yaptığı açıklamada "Stokçulara bu ülkeyi mezar edeceğiz, Stokçuluk dinimizde haramdır. Stokçulara evelallah bu ülkeyi biz mezar edeceğiz. Bedelini ödeteceğiz. " demişti.

Yorumlar 466 Yorum Var
  • Numan 06.04.2022 14:32
    Stokçuluk elbette çok kötü birşey. Pekiyi ama valinin depoya baskın yapıp yağları halka dağıttırması ne kadar doğru acaba? Makul bedeli ödenmeden dağıtılırsa eğer yağmacılığa ve gasba girmez mi bu kez? Ayrıca "İktisatçı isimli okuyucunun yorumunda bahsettiği durumları da dikkate almalıyız.
  • Yörükobalı 10.03.2022 21:54
    İşte Devlet burada !maral ve k.k görmezden gelmeyin??! altılı ganyan oynamaya araverinde bı bakın devletimin Valisi neler yapıyormuş bi göründe belki birazcık olsun Utanır sınız!?!
  • Ayhan Sırma 10.03.2022 21:47
    Helal olsun
  • İktisatçı 10.03.2022 16:54
    Vatandaşın yanlış tüketim alışkanlıkları, çabuk manüpile olması, her söylentiye inanması gibi durumlar yüzünden, bu durumları menfaatleri yönünde kullanan vicdansızların ekmeğine yağ sürülüyor. Toplumun herkesi ilgilendiren faydalar noktasında kollektif düşünmesi ve bu yönde hareket etmesi gerekir, bunu başarabilmesi içinde kurallı yaşamayı öğrenmesi gerekir. Aksi durum ise bireysel hareket etme ve sonucunda rüzgardaki yapraklar gibi savruntulu bir yaşam.
  • Coşkun 10.03.2022 14:38
    Ellerin dert görmesin
Daha fazla yorum görüntüle