Gaziantep'te, protesto amacıyla eşekle akaryakıt istasyonuna giden Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Mehmet Danaoğlu, konuşmasının ardından eşekten düştü. Hızlıca tekrar doğrulan ilçe başkanının o anları ise çevredeki insanların kahkahalarına neden oldu.

Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Mehmet Danaoğlu, takım elbise ile eşeğe binerek, trafiğin yoğun olduğu caddede ilerledi. Akaryakıt pompasının yanına kadar eşek üstünde giden Başkan Danaoğlu, birden eşeğin hareket etmesi üzerine heyecanlanarak, 'Tut, tut, Hasan abi, tut' diyerek, yuların tutulmasını istedi. Açıklamasını tamamlayan Danaoğlu, eşekten inerken sırtüstü yere düştü.

Danaoğlu'nun o anları ise çevredeki insanların kahkahasına neden oldu. Bir anda kendini yerde bulan ilçe başkanı hızla doğrulurken, yaşadıkları nedeniyle gülmekten kendisini alıkoyamadı. Kahkaha atan bir kişinin ise o anlara ilişkin, 'onu çekmeyin ha'' sözü de kamera kayıtlarına yansıdı.

Yorumlar 105 Yorum Var
  • sem. 09.03.2022 13:34
    eşeğe binmeyi bile zor becermiş.
  • cinar582 09.03.2022 10:38
    Yazık yazık Ülkemin insanları asli işini bıraktı sovmenliğe ( Soytarılık) başladı merkez bildiği işi en iyi şekilde yapsa zaten bunlara gerek yok. Becerisizlik ahlaksızlık ve iş bilmezliği örtbaş etmek için sowmenlik yazık yazık gülüyoruz ağlanacak halimize. birde bu ülkeyi yönetse görün bakın neler olacak
  • Abdurrahman 09.03.2022 10:34
    Karaktere bak , verilen tepkiye bak bunlarmı yönetecek bu dev ülkeyi, eşek bile güler duruma.
  • hbr 09.03.2022 10:30
    hangisi eşek
  • m.g 09.03.2022 10:18
    Sanki petrolün fiyatını biz belirliyoruz. Dünyada petrolün varili 45 dolardan 130 dolara çıkmış. Bunlar niye Tayyip zam yapıyor diyorlar. Dünyadan bi haber olan bu insanlar mı bu ülkeyi yönetecekler.
Daha fazla yorum görüntüle