Mersin'deki DEAŞ operasyonu: ABD ve Ürdün çifte vatandaşı tutuklandı

Mersin'de, polisin terör örgütü DEAŞ mensuplarına yönelik operasyonunda, aralarında ABD ve Ürdün vatandaşı M.A.L.'nin de bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen M.A.L., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Mersin'deki DEAŞ operasyonu: ABD ve Ürdün çifte vatandaşı tutuklandı
Mersin'deki DEAŞ operasyonu: ABD ve Ürdün çifte vatandaşı tutuklandı
GİRİŞ 09.03.2022 17:20 GÜNCELLEME 09.03.2022 17:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ABD vatandaşı E.J.'nin Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından gelen yazı üzerine geniş çaplı çalışma başlattı.

Bu kapsamda ABD ve Ürdün vatandaşı olan 'Abu Malik' kod adlı M.A.L.'nin Akdeniz ilçesinde olduğu tespit edildi. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda M.A.L.'nin yanı sıra terör örgütü içinde paralı çalıştığı saptanan M.E.E. ve DEAŞ ile internet üzerinden iletişim halinde olan Ö.E.S., gözaltına alındı.

Ele geçirilen dijital materyallere ise el koyuldu. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen M.A.L., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. M.E.E. ve Ö.E.S. de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Neymiş hristiyan yahudi ermeni demek haçlı hain kalleş alçak kafir gavur terörist demektir. Ve bunların tüm devletleri terörist tir hırsız ahlaksız yalancı katil ahlaksız soykırımcı sömürgeci dir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü