Şanlıurfa ve Mardin'de kaçak elektrik denetimi yaparken saldırıya uğrayan 3 personel yaralandı, 10 şüpheli gözaltına alındı. Dicle Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, kaçak elektrik kullanımının önüne geçmek için kontrol çalışmalarını artıran enerji kayıpları kontrol birimince son bir haftada Şanlıurfa ve Mardin'de gerçekleştirilen denetimlerde bazı çalışanlar saldırıya uğradı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dün kırsal Damlacık ve Ceylan mahallelerinde kaçak elektrik kontrolü yapan ekipler, çalışmayı engellemek isteyen bazı kişilerin taşlı saldırısına uğradı.
Saldırıda 2 personel yaralandı, bazı araçlar hasar gördü.

Jandarma ekipleri olayla ilgili 10 şüpheliyi gözaltına aldı.
Mardin'in Midyat ilçesinde ise daha önce kaçak elektrik kullanmaktan dolayı hakkında yasal işlem yapılan kişi, Cumhuriyet Mahallesi'nde çalışma yapan ekipleri görünce bazı yakınlarıyla şirket personeline saldırıda bulundu.


Saldırıda bir personel yaralandı.
Açıklamada, bir hafta önce de Şanlıurfa'nın merkez Eyyubiye ilçesine bağlı Sarnıç Mahallesi'nde kaçak elektrik taraması yapan 2 şirket çalışanının darbedildiği hatırlatıldı.

Yorumlar 100 Yorum Var
  • enes 10.03.2022 10:20
    bu memlekette ceza yok. Sen kacak elektrik kullanacaksın birde görevli memurlara saldıracaksın. ABD ve AB de adamdan kan alırlar. Senelerce hapis yatarsın yaşamının sonuna kadar sakıncalı vatandas olarak kalırsın
  • Abdullah 10.03.2022 09:46
    Sorun Çıkaran O Bölgelerde Elektiriği Kesin...
  • Hasanbb 10.03.2022 09:40
    Urfa Mardin ve tüm güney doğu ve doğu anadolunun bazı illeri...Devlet devlet olsa bunlara cebren engel olur. Ama yok geçmişteki seçimlerde yolu olmayan köylerde beyaz eşya dağıtıldı. Neden oy için kaçak elektriğe göz yumuldu. Hakkım haram zıkkım olsun. Kat be kat fitil fitil çıksın.Ama bu iş ahirete kalmasın. Bugün gözlerim görmeli bu adamların suçlarının cezasını çektiğini görelim. Bakın hiçbir siyasiden bu konu hakkında bir açıklama bulamazsınız.Yazıklar olsun.
  • bülent 10.03.2022 09:33
    Dinden diyanetten, ilimden irfandan uzaklaşırsa insan haram da yer her şeyi yapar..
  • mehmet 10.03.2022 09:23
    dağıtıcı firma tahsilat yapamadıgını neden dürüst tüketiciden tahsil eder,bu vebal htüketen ve dağıtıcı firmaya ait bunun hesabını ahirette kuruş kuruş herkese verecekler.
Daha fazla yorum görüntüle