E5 Küçükçekmece Gölü mevki, Bakırköy istikametinde İETT otobüsü, tuzlanmamış karlı yolda mahsur kaldı. Kış lastiği olmadığı görülen otobüs, İBB ekipleri tarafından yokuş yukarı itilmeye çalışıldı. 

Dün sabah saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı, bugün de kuvvetli şekilde yağmaya devam ediyor. Günler öncesinden yapılan uyarılara rağmen İstanbul'un birçok noktasında trafik durmasına geldi, sürücüler ve yolcular yollarda mahsur kaldı. Tuzlanmayan yollar nedeniyle kayan araçlar kazalara neden oldu. Bakımsız İETT araçlarının karlı yollarda sınavı ikiye katlandı.olda kalan İETT otobüslerini kimi zaman içindeki yolcular itti, kimi zaman da yolcular yaya olarak yollarına devam etti.

MAĞDUR VATANDAŞLARDAN İBB'YE VERYANSIN 

Son olarak, E5 Küçükçekmece Gölü mevki, Bakırköy istikametinde yolda ilerlemekte güçlük çeken kar lastiksiz bir İETT otobüsü, 4 İBB görevlisi tarafından yokuş yukarı itilmeye çalışıldı. O anların görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı. Mağdur olan vatandaşlar, 'kış lastiği yok ki', 'tuzlama yetersiz', 'artık yeter, her kar yağdığında aynı manzara' diyerek İBB'ye tepkilerini dile getirdi.

 

Yorumlar 94 Yorum Var
  • perdeci 12.03.2022 12:25
    Bu chp zihniyeti her yerde aynı Bursa Nilüferdede aynı manzaralar var ana yollar açık sokaklar berbat 80li yıllardan kalma manzara kamyonetin üstünde iki kişi kürekle saga sola kar atıyor.
  • Misafir 12.03.2022 11:57
    İstanbul sık dişini
  • Yahu 12.03.2022 10:58
    Birde otobüslere zam yaptılar ,yahu otobüsler mazot yakmıyorki insan gücüyle gidiyor :)
  • ajans 12.03.2022 09:37
    6 ganyan oynamaya gittiler biraz bekleyin yükleniyor
  • ısparta 3232 12.03.2022 09:29
    ıspartanın merkezi 1 hafta elektriksiz kaldı neden sesiniz çıkmadı o zaman üniversitede ki öğencilerin ittiği otpbüsleri hiç görmezden geldiniz ne oldu işinze gelmedi değilmi
Daha fazla yorum görüntüle