Bakan Koca'dan 10 bin personel alımı açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10 bin personel alımıyla ilgili ÖSYM kılavuzunun yayınlandığını açıkladı.

Bakan Koca'dan 10 bin personel alımı açıklaması
Bakan Koca'dan 10 bin personel alımı açıklaması
GİRİŞ 15.03.2022 18:25 GÜNCELLEME 15.03.2022 18:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Bakanlığımıza KPSS ile alınacak sözleşmeli 10.000 yeni çalışma arkadaşı için ÖSYM kılavuzu yayınladı. Aramıza sürekli işçi kadrosuyla katılacak 10.000 arkadaşımız için ilgili ilan Resmi Gazete’de yer aldı. Mülakat sınavı yapılmamaktadır. Bizi buluşturacak haberleri bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • Fetih 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendisini devlet memuru yapmaya çalışıyor,,herkes sırtını devlete dayamaya uğraşıyor,,,diğer işleri beğenen yok,,,özel sektörde çalışmak isteyen yok,,,ben üniversite bitirdim, temizlikte,,kaynakçı da,, konfeksiyon da,soforlukte,,ayakkabı sektöründe,,markette,,inşaat sektöründe, ve diğer sektörlerde çalışmak isteyen yok,,herkes devlet memuru olmak istiyor,,,vay Türkiye gençliği vay,,vay,,
    Cevapla
  • Doğrusu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah dan korkanı alın. Zira insanlara ve devletine faydalı olur egeolu ve memurum demez
    Cevapla
  • gül 2 yıl önce Şikayet Et
    lisans mezunuyum başvurmaya gittim hasta kayıt işlemine başvurayım dedim dediler ön lisans alıyoruz sen olmazsın dediler, dedim temizlikçi yazın dedim dediler liseyi bitirenleri alıyoruz, üniversite bitirdikki işsiz kalmayak bilseydim 4 yıllık bitirmezdim buğün pişman oldum üniversite bitirdiğime .
    Cevapla
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke kabul etselerdi .Nereye başvuru yapmaya gittiniz
    Cevapla
  • TAHA 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayısı belli değil, o kadar mezun gencimiz var ki, atanacak sadece 30 ATT mezunu. Yazık değil mi?Bu kadar ana babaya.90 Küsür puanla giremiyorlar.Niçin bu kadar teşfik edip, bu akadar çok okul. Niçin lazım olduğu kadar öğrenci alınmıyor okullara.Niçin?Niçin emekler boşa gidiyor.
    Cevapla
  • Sinan Şirin 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen sapıkları, kadir kıymet bilmezleri, hainlere çanak tutanları almayında isterseniz bir seferde 100 bin-200 bin personel alın biz vatandaş olarak sıkıntı çekmeye razıyız yeterki halka hizmet edecek olanlar, sağlıkta ve eğitimde grev ile marjinal grupların vede hainlerin ekmeğine yağ sürecekleri doldurmayın hatta olanları da araştırın görevden el çektirin layık olanlara, kıymet bilenlere, ülkemizin içinden geçtiği zor zamanlarda haline şükredenlere verin görevleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi