Bakırköy'de doktor ve güvenlik görevlisini darbeden şüpheli tutuklandı

Bakırköy'de doktor ve hastane güvenlik görevlisini darbeden şüpheli "kasten yaralama" ve "basit yaralama" suçlarından tutuklandı.

GİRİŞ 21.03.2022 21:12 GÜNCELLEME 21.03.2022 21:15
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20 Mart saat 18.00 sularında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesinde bir kişinin, doktor M.S.D. ve güvenlik görevlisi T.Ö'yü darbettiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Şüphelinin kapı önündeki şeridi geçmek istediği, kendisini durdurmaya çalışan güvenlik görevlisi T.Ö. ve serviste çalışan doktor M.S.D'yi darbettiği öne sürüldü.

Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla şüpheli M.K'yi gözaltına aldı.

Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli, cumhuriyet savcılığındaki işlemlerinin ardından tutuklanması istemiyle hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğinde ifade veren şüpheli M.K. şiddet eylemi yapma saikiyle hareket etmediğini savunarak, "Ben sadece güvenlik görevlisine eşimin hamile olduğunu söylediğim halde neden ittirdiğini sordum. Bana bakmasını sağlamak amacıyla elimi güvenlik görevlisinin omzuna koymuştum. Kendisine 'sen eşimi iteklemişsin, neden ittin' diye sordum. Bunun üzerine güvenlik görevlisi bana yumruk salladı. Ben de kendisine karşılık verdim." diye konuştu.

Salladığı yumruğun görevlinin neresine geldiğini bilmediğini ve yumruklaşma olurken herhangi bir kan olmadığını anlatan şüpheli, sonrasında olayların geliştiğini ve güvenlik görevlisi haricinde doktor veya başka bir görevli ile münakaşaya girmediğini iddia etti.

Şüpheli M.K, "Fiziksel temasta bulunmadım. Aleyhime verilen beyanları kabul etmiyorum. Doktor olaylarını kabul etmiyorum. Olayda mağdur olan benim. Yaralama gibi bir niyetim yoktu. Özür beklerken bana saldırdı. Olan durumdan dolayı pişmanım. Konunun buralara gelmesini istemedim." dedi.

Hakimlik, şüpheli M.K'nın "kasten yaralama" ve "basit yaralama" suçlarından tutuklanmasına karar verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    hastane personeli azıttı iyice . vatandaş zaten oraya canı ağzında geliyor birde kendisine adam gibi davranmayanlar olanca ister istemez çileden çıkıyor.hastane çalışanlarına haksız tolerans var ortada
    Cevapla
  • dinçer 2 yıl önce Şikayet Et
    doktor ve hastane zulmüne son verilsin reis orda mısın
    Cevapla
  • USUMUKİ DİKA 2 yıl önce Şikayet Et
    adam acile girip güvenliğe dalmış direk hiç sorgu sual yok.böyle olmaz
    Cevapla
  • kızıl elma 2 yıl önce Şikayet Et
    uzman çavuşa iftira attıkları gibi vakandaşa da iftira atarlar
    Cevapla
  • kızıl elma 2 yıl önce Şikayet Et
    koruma kanununu sağlıkçılar suistimal edip vatandaşa iyice zulmederler züten şimdi adam gibi hizmetetliyoryar.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Enaz 6 ay cezalandırılmalı kii,Onun gibi şehir magandalığına özenenlere ders olsun.Elbette kaba ve laf anlamaz doktorlarımız ile güvenlik görevlilerimiz yok değil.Ancak hasta yakını görevliye saldıramaz.
    Cevapla
  • Mustafa Teke 2 yıl önce Şikayet Et
    Pardon ne yapmalı hamile bi eş var ortada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'