Şehitler son yolculuklarına uğurlandı! Şehidin oğlunun sözleri yürek dağladı

Bingöl'de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ndeki patlamada şehit olan polis memuru Necati Aygün (32) ve Özel Harekat Polisi Birol İli, son yolculuklarına uğurlandı.

Şehitler son yolculuklarına uğurlandı! Şehidin oğlunun sözleri yürek dağladı
Şehitler son yolculuklarına uğurlandı! Şehidin oğlunun sözleri yürek dağladı
GİRİŞ 23.03.2022 16:33 GÜNCELLEME 23.03.2022 17:38
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı cenaze töreninde, Gülçimen Aygün, "Beni bırakıp nereye gidiyorsun?" diyerek eşinin ardından gözyaşı döktü.

Karakollar Mahallesi'ndeki babaevinden helallik alınmasının ardından Necati Aygün'ün Türk bayrağına sarılı naaşı, mahalle camisine getirildi.

Burada şehidin eşi Gülçimen Aygün, kardeşi Burçin Güzel, babası Mehmet Aygün şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Baba Aygün, oğlunun çerçeveli fotoğrafına sarılarak öptü.

Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

Kılınan namazın ardından Bakan Soylu ve vatandaşlar, şehidin cenazesini omuzlayarak cenaze aracına bıraktı.

Daha sonra şehidin naaşı, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Törene şehidin yakınları ve mesai arkadaşlarının yanı sıra Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bingöl'de Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde dün, mühimmat (anti tank) sevki sırasında yaşanan patlamada yaralanan ve hastaneye kaldırılan özel harekat polisleri Necati Aygün ve Birol İli, şehit olmuştu.

'BABAMIN TABUTU AÇILMIYOR'

Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde dün mühimmat sevki esnasında meydana gelen patlamada şehit olan Özel Harekat Polisi Birol İli memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin 3 yaşındaki oğlunun babasının fotoğrafını öperek annesine "Babamın tabutu açılmıyor" demesi çevredekileri gözyaşına boğdu.

BABA OCAĞINDA HELALLİK ALINDI
Erzurumlu olan şehit Özel Harekat Polisi Birol İli, dün akşam saatlerinde kara yolu ile memleketine getirildi. Özel Harekat Polisi Birol İli'nin cenazesi bugün sabah helallik alınmak üzere baba ocağına getirildi. Şehidin cenazesi daha sonra cenaze namazının kılınacağı Narmanlı Camii'ne götürüldü.

 

YORUMLAR 16
  • gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekaanı cenet eylar insallah sehitlik herkese nasip olmaz geride kalan ayllesine sabırlar diliyorum saygılar.
    Cevapla
  • MUHAMMET R ARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonsuz hayatı kazanan onlar.Makam sahibi onlar.Çalışmakla kazanılamayacak makam.Sadece Allah istediğine verir.Çok zorlasan da Allah istemiyorsa vermez."%100 olacak bu sefer" dersin ama olmaz.Bazısına da oturduğu yerde tık diye nasip olur.
    Cevapla
  • Zaza 2 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun şehidim, yavrun Allaha ve bize emanet
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Şehadeti nizi kabul etsin..
    Cevapla
  • Ferdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor