İstanbul'un Esenler ilçesindeki özel erkek yurdundaki bir görevli, masada oturan öğrencilere şiddet uyguladı. Çocukların kafalarına sert bir şekilde vuran görevli gözaltına alınırken, İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, "Öğrencilerimize yönelik şiddet içeren bu davranış asla kabul edilemez, esefle kınıyoruz" denildi.
İstanbul'un Esenler ilçesinde özel bir erkek yurdunda görevli bir kişi, masanın etrafında toplanan öğrencileri dövdü. Görevli, azarladığı öğrencilerin kafalarına sert şekilde yumruklar attı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından görevliye büyük tepki yağdı. Dayakçı görevli gözaltına alınırken, İstanbul Valiliğinden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

İstanbul Valiliği: "Bu davranış asla kabul edilemez, esefle kınıyoruz"
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Basın yayın organları ve sosyal medya paylaşımlarında yer alan; Esenler İlçemizdeki özel bir erkek öğrenci yurdunda öğrencilere şiddet uygulayan yurt görevlisi, başlatılan adli soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştır. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce müfettiş görevlendirilerek idari soruşturma başlatılmıştır. Öğrencilerimize yönelik şiddet içeren bu davranış asla kabul edilemez, esefle kınıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Mustafa 26.03.2022 20:16
    Bunların aileleri nerededir ya bir kişi deyilki dayak yiyen devlet baba nerde bunun adı din dersi ise benböyle dindersi istemiyorum bizim dinimiz hoşgörü şefkatle olması gerekmiyormu
  • Misafir 25.03.2022 15:12
    Tarikat dediğin bu toprakları sana bırakan dedelerimizin yetiştiği tekke idi sen tarikat tekkeden uzak kaldında ne faydan var gelecek nesillere olay yurtta yaşanıyor sen tarikat diyorsun nerde hangi ceddinin bir acısı varsa tekkelere karşı seni düşman etmiş demekki
  • Celal 25.03.2022 15:00
    kısasa kısas yapılmalı!
  • vatandaş.. 25.03.2022 14:30
    Ulan #berduş tam bir BERDUŞ sun! Özel bir yurttan TARİKATA nasıl geçiş yaptın merak ediyorum! Ulan sen gibi NASİPSİZLER gitmedi de ne oldu, KENDİNE BAK İŞTE! Akıl bile KIT! Yoldan çıkmışsınız ayakta uyutuyorlar sizi FARKINDA BİLE DEĞİLSİNİZ, SEN VE SEN GİBİ DÜŞÜNENLER!
  • Akleden 25.03.2022 14:04
    Bunun yaptığını insan olan yapmaz bunu bile savunan mahluklar var
Daha fazla yorum görüntüle