Türkiye'de yaşayan Suriyelilerin durumu uzun süredir gündemde.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri durumunda Suriyelilerin hepsini ülkelerine göndereceğini söylüyor.

Gazeteci Yılmaz Özdil, muhalefetten yükselen 'Suriyelileri göndereceğiz' seslerini değerlendirdi ve yaşanan çelişkiye dikkat çekti.

Muhalefetin Suriyeliler konusunda açık konuşmaya cesaretinin olmadığını ifade eden Yılmaz Özdil, Ahmet Davutoğlu'nun böyle bir ittifak içerisinde olmasını 'çelişki' olarak yorumladı.

"ÜLKEYİ NASIL YÖNETECEKSİN.."

YouTube'da Tuba Emlek'in sorularını yanıtlayan Yılmaz Özdil, şunları söyledi: "Baskı muhalefeti esir almış durumda. Kimse konuşamıyor. Milletvekiline mikrofon uzatın kaçıyor. Kardeşim sen, vatandaşa doğruyu söyleyecek kadar cesaretin yoksa ülkeyi nasıl yöneteceksin.

"DAVUTOĞLU İLE MASAYA OTURMUŞLAR.."

Ahmet Davutoğlu ile masaya oturmuşlar, Suriyelileri göndereceğiz diyorlar. Suriyelileri getiren adam zaten Ahmet Davutoğlu.."

Yorumlar 53 Yorum Var
  • Aydın aktaş 25.03.2022 21:50
    Bunların hepsi bir adam etmez.
  • Muammer 25.03.2022 21:40
    chp liler inanııır.Sen kafanı yorma Tayyip Erdoğan düşmanlığı o kadar ileri seviyeye ulaşmış ki, chp lilerin beyin tümörleri zehirlenmiş,görme duyuları kör olmuş. O yalanları kimse görmez. En azından yine de o koltuk da aynı kişiler oturmaya devam eder.
  • Sami 25.03.2022 20:09
    Yılmaz, senin müthiş bir kitabın vardı cin ali tadında ,mister kemalede öğret beraber yazarsınız....
  • Bahattin tayan 25.03.2022 19:56
    Haklısın.
  • Mehmet Had 25.03.2022 19:20
    Orta Doğu'nun ateş çemberine dönmesine neden olan Davuloğlu Allah onu Davul etsin, dostu Amerikan Bebesi Ali Bobican Türkiye ekonomisini çökerten isim al birini vur ötekine
Daha fazla yorum görüntüle