Bakan Koca'dan sert tepki: Bu nasıl insanlık?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kırşehir'de vefat eden bir hastanın yakınlarının, sağlıkçılara saldırmasına tepki gösterdi.

Bakan Koca'dan sert tepki: Bu nasıl insanlık?
Bakan Koca'dan sert tepki: Bu nasıl insanlık?
GİRİŞ 29.03.2022 16:19 GÜNCELLEME 29.03.2022 16:19
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Koca, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, sağlık çalışanlarına uygulanan şiddete ilişkin Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Yaşanan duruma tepki gösteren Koca, paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde beyin kanaması nedeniyle 4 gündür tedavi gören bir hastamız kurtarılamayarak vefat etti. Bu olaya bütün arkadaşlarımız üzüldü. Hasta yakınlarıysa bir hemşiremizi, hekimimizi, sağlık çalışanlarını darbetti. Camları kırdı. Bu nasıl insanlık?"

YORUMLAR 32
  • iiiiiiiiiiiiii 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın Bakanım. tepkinizi çok olumlu karşılıyorum Fakat bu köpek yüzünden öldüğü kızı savunmanızı da istiyorum
    Cevapla
  • Metod 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir SEBEP, sağlık çalışanlarımıza SALDIRIYI haklı çıkaramaz. Doktoru DÖVSEM ne olur ki, nasıl olsa ADLİ KONTROL şartıyla serbest bırakıyorlar, diyen vatandaş bu YÜZ KIZARTICI SUÇU işlemeye devam edecektir !..
    Cevapla
  • Ahmet Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastaneler geciyorken ugranacak yerler degildir, randevu ile gitmek gerekir..Hem 100 kisi muayene et, hem hata yapma, hemde herkese gulucuk dagit, uzgunum bu ancak sadece randevu ile muayene olursa mumkun olur, ustuste muayene ile degil
    Cevapla
  • Ahmet Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala seref yoksunlari saglikcilara salliyip duruyor.. Bu memleket diger ulkelerin doktorlarini gormedigi icin kudurdu resmen. Kimse haşa Allahin verdigi omru uzatamaz, isinize geldigi gibide insanlari yargilamayi birakin artik..
    Cevapla
  • Mb82 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlara halkla nasıl iletişim kurulacak eğitimi acilen verilmeli. Bu saldırıların sebebi araştırılmalı tek taraflı olmadan. İhmal var mı araştırılmalı. Medya tarafından hasta yakınları lince uğruyor. Hasta ne yaşamış anlatılmıyor sadece doktor dayak yedi deniliyor. Şiddeti savunmuyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak