Sancaktepe'de bebeğini çöp konteynerine atan anne adli kontrolle serbest

Sancaktepe'de çöp konteynerinde cesedi bulunan bebeğin annesi çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sancaktepe'de bebeğini çöp konteynerine atan anne adli kontrolle serbest
Sancaktepe'de bebeğini çöp konteynerine atan anne adli kontrolle serbest
GİRİŞ 30.03.2022 23:54 GÜNCELLEME 30.03.2022 23:56
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde bulunan bir çöp konteynerinde dün temizlik görevlileri bir bebek cesedi görerek polise haber vermişlerdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede yeni doğduğu anlaşılan bebeğin boynuna dolanmış halde doğum kordonu olduğunu tespit ederek soruşturma açmıştı. Polis ekipleri olayla ilgili yaptıkları incelemede bir güvenlik kamerasının saat 08.00'de bir kadının çöp konteynerinin çevresinde dolaşırken görüntülendiğini belirledi. Yapılan incelemede bu kadının tekstil işçiliği yapan Pervin Y. olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Pervin Y. gözaltına alındı.

'KARANLIKTA ÇÖP KONTEYNERİNE ATTIM'

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan Pervin Y.  18 ile 5 yaşları arasında 5 çocukları olduğunu söyleyerek, yeni doğurduğu bebeği eşinin çocuk istememesi nedeniyle çöpe attığını söyledi. Pervin Y., bebeği gece yarısından sonra banyoda doğurduğunu, doğduğunda bebeğin ölü olduğunu belirtti. Şüpheli Pervin Y. "Eşim çocuk istemiyordu, sorun çıkarmasından endişe ederek hamile olduğumu ondan gizlemiştim. Bebeği bir süre banyoda beklettim. Daha sonra karanlıkta çöp konteynerine attım. Sabah tekrar kontrol etmeye gittim" dediği öğrenildi. 

Poliste işlemleri tamamlanan Pervin Y. adliyeye sevk edildi. Pervin Y. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 31
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadın beyanı esastır acaba ondan mı serbest kaldı erkek yapsa ne olurdu acaba Kadınnın hamile olduğundan kocasının haberi yokmuş böyle bir yalan olur mu 9 ay karnın da taşıyacaksın bebeği kocanın da haberi olmayacak bence bu kocaman bir yalan yok ölü doğmuş adli tıp karar verir işin doğrusuna ne olursa olsun çöp kutusuna atamazsın yetkililere haber vermen lazımdı
    Cevapla
  • Hak 2 yıl önce Şikayet Et
    Koruma kanunları...Evet Kadın öldürürse suç değil....
    Cevapla
  • veli 2 yıl önce Şikayet Et
    bu gibi olayları engellemenin tek yolu, kadının tıbben kısırlaştırılıp annelik vasfının sonlandırılmasıdır. tek çözüm budur ,aksi halde 17-35 yaş gari meşru ilişkiden çocuk doğurmaya ve ortalığa atmaya devam ederler
    Cevapla
  • rıdvan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ee normaldir. artık kadınlar yasal olarak mutlak dokunulmaz, suçlanmaz, her şey serbest durumdalar. istediklerini öldürür, istediklerini süründürürler. kadınlara sorgu sual olamaz. kadının beyanı esastır.ne demişse o. kimin haddine kadının lafının üstüne laf söylemek. eğer gerçekten bebek ölü doğduysa, cesedini adam atsaydı çöpe, şimdi türkiye ayağa kalkmıştı. Adaletiniz batsın.
    Cevapla
  • TIRIS 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakim ve savcılarımızı ayakta alkışlıyorum!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti