Öğretmene izdivaç skandalında MEB devreye girdi!

Evlenmek veya partner bulmak isteyen öğretmenler için Instagram'da açılan 'ögretmenler.cift' hesabı hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Öğretmene izdivaç skandalında MEB devreye girdi!
Öğretmene izdivaç skandalında MEB devreye girdi!
GİRİŞ 07.04.2022 08:46 GÜNCELLEME 07.04.2022 08:52
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Bakanlık müfettişlerince yapılan ilk incelemelere göre instagram hesabındaki üyelerin birçoğunun öğretmen olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya uygulaması İnstagram üzerinden evlenmek veya partner bulmak isteyen öğretmenlerin tanıştırma amacıyla kurulduğu iddia edilen yaklaşık 20 bin takipçili 'öğretmenler.cift' hesabı hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Sabah'ın edindiği son dakika bilgisine göre paylaşımı yapılan kişilerin birçoğunun öğretmen olmadığı ortaya çıkarıldı. Hesap hakkında Milli Eğitim Bakanlığı'nın suç duyurusunda bulunması bekleniyor.

YORUMLAR 41
  • Merve 2 yıl önce Şikayet Et
    Çevremizdeki bekar/boşanmış kardeslerimize de bir destek olalım. Ne yapalım, nasıl yapalım, tanısmalarına vesile olalım. Bizim kurumda 4 bekar, 3 boşanmış, 1 eşi vefat etmiş var. Yalnızlık yetişkin insanlar için uygun değil. Yaklaşık 25 kişilik bir kurum için bu oran çok yüksek.
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    İnternet tanımı, Sosyal medya, ilim bilim ve teknoloji tanımı gözden geçirilmeli. Kendi elimiz ile düşmana bilgi veriyoruz. Kendi elimizle özelimizi düşmana paylaşıyoruz. Devlet sorumluk almak yerine sorumluluk vermeye yönelmeli. Yani bu senin seçimin cezasını sonucları sana ait ve şu şu haklardan mahdum kalırsın. Herkese sorumluluk yükleme siyaseti vermeli. Bütün sorumluluk devlette olamaz. İslam hukuku en mükkemel çözüm. Orada herkesin sorumluluğu yazıyor. Evlilik ciddi iş. Anne Baba akraba sorumluluğu ciddi ele alınsın lütfen
    Cevapla
  • MUROOO BAFRAliIIIII 2 yıl önce Şikayet Et
    Evlenmen veya partner aramak yani PARTNER nedir Allah Askina ??? Arkadas '?? ingiliz kelimelerle doldurdunuz Türkcemizi yetmedi simdi Alman kelimelerle mi doldurmaya calisiyorsunuz ?? Devlet öyle yazan cizen gazeteci ,ögretmen televizyoncu kim varsa lisansini almasi gerekir bence
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    meslek ahlakı önemli
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlerin itibarımı düşürecek bir durum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı