Demir sopalı kavgaya karışan 7 Suriyeliye sınır dışı edildi!

Mersin'de, iki grup arasındaki demir sopalı kavgaya karıştıkları tespit edilen 7 Suriyeli, sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Demir sopalı kavgaya karışan 7 Suriyeliye sınır dışı edildi!
Demir sopalı kavgaya karışan 7 Suriyeliye sınır dışı edildi!
GİRİŞ 08.04.2022 12:17 GÜNCELLEME 08.04.2022 12:17
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Olay, 4 Nisan'da Akdeniz ilçesine bağlı Hal Mahallesi 6092 Sokak’ta meydana geldi. İki grup arasında bilinmeyen nedenle başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Tarafların birbirlerine demir çubuklarla saldırdığı kavga, ihbarla gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle sona erdi.

Kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlatan polis, 7 Suriyeliyi adreslerine düzenlenen baskınla yakaladı. İfadelerinin ardından sınır dışı işlemleri tamamlanan Suriyeliler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nce Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 87
  • Feraset 2 yıl önce Şikayet Et
    mersin anamurlu!!! muhakkak savaş kaçkını ırkı belli olmayn birisin heral de.Gezicide değilim.İyi suriyeliden bana ne . Sana ne halt Ben vatanın sahabıyım evladıyım.Ne halt etmeye beni suriyeli bi savaş kaçkınına satıyorsun.Ben ödülümü de Yüce Türk Milletin den, Cezamı da Yüceler Yücesi Türk Milletinden alırım.Gidecek varsa suriyeli kırmaları ve suriyeliler gidecek. Sen aderesini bana bi yaz.Buraya...
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım şudur ki,Suriye sınırın da demokrafik yapı değişdiriliyor diye,Şanlı ordumuz yaz kış, gece gündüz, operasyon yapıp şehitler gaziler veriyoruz.Halbuki içeride en az on şehrimizde demokrafi yapı değişmiş,Suriyelileşmiş bu bir gerçek.Demokrafik yapının değişmediği yerler de de gettolaşmalar var.Hepimiz biliyoruz, şura suriyeli mahallesi,bura suriyeli mahallesi,Böyle ise ordumuz niçin sınır dışında operasyon yapıyor ki,zaten adamların vatanı.Sizin bildiği bizim bilmediklerimiz bir şey varsa anlatın bizi ikna edin.Biz düşkününe,kadınınına çocuğuna ihtiyarına bişey demiyoruz ki
    Cevapla
  • MUTİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Sığınmacılar Türkiye'mizi bizden çok seviyorlar. Okadar çok, okadar çok seviyorlar ki bize hiç bişey bırakmayacak kadar çok seviyorlar. (Sözün özü T.C. öz vatandaşı harici kimse sevmesin kardeşim) Şimdilik güçleri bir birine yetiyor.Yarın palazlandılar mı bakalim gelecek nesillere nasıl bir dert bela bırakacağız.Şimdi den gençleriimize racon kesiyorlar.Biz demiyoruz ki kadını yaşlısı çocuğu atılsın,onlara düşkünlerine elbet bakalım.Ukraynalı hanım askerlerden ibret alısınlar biraz.Milletimizin başına niçin tasallut ediliyor.Pazuları dövmeli,saçları joleli ipsiz ipsiz dolaşıyor.Gereğini yapsın sorumlular.Gereğide hepsini göndermek.
    Cevapla
  • hayrettin siirtli 2 yıl önce Şikayet Et
    yeter bu kadar misafirlik biran önce gitsinler yeter artık bela olacaklar
    Cevapla
  • Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bop projesi yıllar önce söylendi şimdi bir bir gerçekleşiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu