Denizli'de ünlü doktor atlarına bakan uzman çavuşun saldırısında hayatını kaybetti

Denizli'de ünlü doktor Naim Uysal, atlarına bakıcılık yapan eski uzman çavuş M.A'nın silahlı saldırısında hayatını kaybetti.

Denizli'de ünlü doktor atlarına bakan uzman çavuşun saldırısında hayatını kaybetti
Denizli'de ünlü doktor atlarına bakan uzman çavuşun saldırısında hayatını kaybetti
GİRİŞ 08.04.2022 18:58 GÜNCELLEME 08.04.2022 18:58
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Denizli'de doktor Naim Ünsal tabancayla vurularak öldürüldü, atlarına bakıcılık yapan şüpheli gözaltına alındı.

Acıpayam'da muayenehanesinde hizmet veren kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Naim Ünsal (64) ile M.A. (28) arasında Yukarıçamlık Mahallesi Çamlık Caddesi'nde tartışma çıktı. M.A'nın yanındaki tabancayla ateş ettiği Ünsal, yere yığıldı.

Olay yerine çağrılan ambulans ekibi tarafından hayatını kaybettiği belirlenen Ünsal'ın cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yeri yakınındaki İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanan M.A, polis tarafından gözaltına alındı.

Katil zanlısının uzman çavuş olarak görev yaparken, bir süre önce tehdit soruşturması kapsamında açığa alındığı belirlendi.

ALACAK MESELESİ

M.A'nın, Dr. Ünsal'ın olay yeri yakınındaki çiftliğinde atlarına bakıcılık yaptığı, ikili arasında alacak meselesi nedeniyle bir süredir sorun yaşandığı öğrenildi.

Bir süre önce birlikte yemek yiyen ikilinin bugün buluşmak üzere randevulaştığı, olay yerinde çıkan kavganın ardından M.A'nın tabancasıyla ateş ettiği saptandı. Olay yerinde yapılan incelemede 9 mermi kovanı tespit edildi.

Öte yandan, Konya'dan Acıpayam Devlet Hastanesine 2 yıl önce tayini çıkan Ünsal'ın bir süre önce kendi isteğiyle ayrılıp muayenehanesinde hizmet vermeye başladığı belirtildi.

OPERASYONLARI VE AT SEVGİSİYLE TANINIYORDU

Dr. Naim Ünsal, doğuştan vajinası olmayan hastalara, vücut boşluklarındaki dokularla vajina ve rahim ağzı yaptığı operasyonlarla haberlere konu olmuştu.

Atlara sevgisiyle de tanınan Ünsal, Konya Atlı Okçuluk Grubu'nda çalışmalar yürütmüştü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 26
  • Adıyaman li 2 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette ne kadar doktor düşmanı var adam açığa alınmış tehtitden yok halen Allah bilir ne yaptida öldürdü yazanlar var.
    Cevapla
  • Vatan 37 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani bir tabir vardır. Suç öldürende değil ölende derler. Kimbilir öldürene neler yaptı da adamı çileden çıkardı. Kimse kolayca silaha sarılıp tetiğe basmaz. Bu arada katili savunduğum düşünülmesin. Herkes hak ettiği cezayı almalı.
    Cevapla
  • Ucma 2 yıl önce Şikayet Et
    Yuh daha nasıl savunacaksin, klasik asker tapinmasi hastalığı var sizde
    Cevapla
  • Selçuklu kartalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Eceline gitmiş işçi kaçıyor doktor kovuyor fizik gücü ne güvenmiş 2 kere yakalamış dövüyor ölende öldürende katil Allah indinde sebep hasıl olmuş
    Cevapla
  • Tahsin Özkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes doktoru hakli uzmani katil kanidina varmis kalem kirilmis iyi okuyup dinleyin adam sırf paranin gücü askeri iki kez dövüyor oncelerini bilen yok ee o da artik dayanamiyor napacakti herkesin bir gururu nefsi mudafasi var yanlışmiyim
    Cevapla
  • Cevap 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışsın
    Cevapla
  • Sofu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışsın, can alma hakkı yok!!!! O da tokat vuraydı iki tane, yada sopayla döveydi, öldürmek ne la 9 mermi yakmış psikopatlık bu
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman işi bırakması gerekirdi çok saçma bahane
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    kürtaj ve lgbt doktoru bu ilgisi olanlar tanır kaç doktorun çiftliği ve milyonluk atları var tabi tüm doktorlar özellikle fetöcü doktorlar bir yerlerini parçalıyor hazır fırsat pravakasyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi