Kayseri'de FETÖ provokasyonu: Cami girişine Gülen'in kitaplarını bıraktılar

Kayseri'de Gülük Camisi girişine biri terör örgütü FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yazdığı, 12 kitap bırakıldı. Polis, kitapları bırakan kişinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Kayseri'de FETÖ provokasyonu: Cami girişine Gülen'in kitaplarını bıraktılar
Kayseri'de FETÖ provokasyonu: Cami girişine Gülen'in kitaplarını bıraktılar
GİRİŞ 11.04.2022 14:40 GÜNCELLEME 11.04.2022 14:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, Melikgazi ilçesi Şehit Nazım Bey Bulvarı’ndaki tarihi Gülük Camii’nde meydana geldi. Cami önünde kapatılan Zaman gazetesi yayınlarına ait 12 kitap gören cami imamı, polis ekiplerine haber verdi. 

İhbar sonrası olay yerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptığı kontrollerde bırakılan kitaplardan birinin terör örgütü FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen'in yazdığı 'Sonsuz Nur' olduğunu belirledi.

Polis, aralarında yasaklıların da olduğu 12 kitaba el koydu. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, kitapları bırakan kişinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Oflu 2 yıl önce Şikayet Et
    o kitabi birakin okuyup anlayacak kapasitede olsa o kitabi yirtar..... kimi bilerek kimi bilmeyerek bunlar kefere oluyor....
    Cevapla
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    ne provakasyonu allah aşkına 2000 öncesi promosyon alınmış kitaplar adam çöpe atmak yerine burda daha iyi çözüm bulurlar diye bırakmış bizdede vardı amma iblis örgüt amacı başkaymış anlaşıldı önemli olan uyanmaktır
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    bu cami önlerine ve evlerin kapılarına kitap ve broşür bırakmak işi 1980 li yıllarda uygulanan metot dur. incil ve hiristiyanlık propagandası yapmak için kapı önlerine ve sokaklara incil ve broşürler bırakırlardı, kimin yaptığınıda hiç bir zaman öğrenemedik !
    Cevapla
  • ülkü 2 yıl önce Şikayet Et
    o kitapları bırakanın hemen asılması lazım. hemen. hemen bulunup kazığa oturtulması lazım. bu bir meydan okumadır. haberiniz olsun.
    Cevapla
  • mamut 2 yıl önce Şikayet Et
    bu fetö yüzünden dini neşriyat bitme noktasına geldi.. insanlar islami kitaplara mesafeli duruyor artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama