Ocak ayındaki kar yağışı sırasında yurt dışında tatil yaptığı ortaya çıkan İBB Sözcüsü Murat Ongun, "İstanbul'a kar yağacağını nereden bilebilirdim?" dedi

İstanbul'da geçtiğimiz ocak ayının sonlarına etkili olan kar yağışı sırasında yurt dışında lüks bir otelde kayak tatili yaptığı ortaya çıkan İBB Sözcüsü Murat Ongun, yeni açıklama yaptı.

Haber Global'de yayınlanan "Yüz Yüze" programında Buket Aydın'ın konuğu olan Ongun, "İstanbul'a kar yağacağını nereden bilebilirdim?" savunmasını yaptı.

Yağış sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu aradığını söyleyen Ongun, İmamoğlu'nun kendisine "Ne döneceksin, zaten herkes diyeceğini dedi. Bak keyfine, kafanı dinlendir. Ailenle güzel bir tatil yap" dediğini aktardı.

BAŞKAN BALIKÇIDA, SÖZCÜ KAYAK TATİLİNDE

Ocak ayında etkili olan kar yağışı sırasında İmamoğlu'nun bir balıkçıda yemek yemesi, yardımcısı Ongun'un da yurt dışında kayak tatilinde olması tepki çekmişti.

Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu, Ongun'un dünyanın en pahalı kayak merkezlerinden birinde olduğunu açıklamıştı.

Ongun, konuyla ilgili daha önce, ""Benim hesap vereceğim yerler var. Hesabımı belediye başkanıma gösterdim. Kamu görevlisi olarak devlete de müfettişlere de hesap verebilirim" savunmasını yapmıştı.

Yorumlar 141 Yorum Var
  • Ahmet 08.11.2022 17:10
    Ne demislerdi istanbullu Ak Partiye ders verdi. Şimdi imamoğlu ve saz arkadaşları millete ders veriyor.
  • Ahmet 08.11.2022 17:08
    Adamlarım ne yaparsa yapsın beğenecek bir kitlesi var. Adamlar bunun farkında . Tatilde yapar. Balikciya da gider.
  • Kemal 15.04.2022 21:08
    Ne dönecen murat boş ver bende balıkcıdayım zaten kafana göre takıl lafa bak İstanbulu yönetmek hükümeti yönetmek gibidir ocak ayında tatile gidiyorsun kışın ne olur kestiremiyormusun kar yağar sel olur afet olur olur herşey olur bunları bileceksin önünü göreceksin böyle ifade olmaz başkan demiş kafanı dağıt boş yap tatilini böyle muhabet olmaz
  • Osman 15.04.2022 13:12
    İnsanların gözünün içine baka baka yalan konuşuyor o gün kar yapacağı tam bir hafta önceden belliydi
  • Y.S.Cengiz DEĞIRMEN 14.04.2022 08:48
    Bu hüsran sona hazır ol ey zalim israil milleti!
Daha fazla yorum görüntüle