Diyarbakır'da PKK'ya abluka operasyonu!

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da 650 personelin katılımıyla Abluka-1 Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Kadir Aydın Operasyonu başlatıldı.

GİRİŞ 17.04.2022 10:28 GÜNCELLEME 17.04.2022 11:02
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da 650 personelin katılımıyla Abluka-1 Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Kadir Aydın Operasyonu başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı'ndan operasyona ilişkin yapılan açıklama şöyle: 
 
"PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Diyarbakır ilinde ABLUKA-1 (DİYARBAKIR-BİRLİK/ŞENLİK) J.ASB.KD.ÇVŞ. KADİR AYDIN Operasyonu başlatıldı.


 
Operasyonda Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Jandarma Komando timlerinden oluşan 650 personel 42 operasyonel tim görev alıyor. 
 
Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Abluka Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ediyor."

BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE 13 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Terör örgütüne yurt dışında da darbe vurulmaya devam ediyor. 

MSB'den yapılan açıklamada, "Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 13 PKK/YPG'li terörist Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi" denildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 38
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    Kökünü kurutmadan operasyonlar bitmesin.Başta Cumhurbaşkanımıza Güvenlik Güçlerimize Ve Hükümetimize sonsuz Teşekkürler.Sizinle gurur duyuyoruz.
    Cevapla
  • Yunus koyuncu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim güvenlik güçlerimizi korusun inşallah Âmin
    Cevapla
  • Yeter artık 2 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışına gerek yok. Hdp oy veren yani pkk yandaşı terör sevicilerin bulunduğu illeri sokaktaki çocuğa sorsan başta Diyarbakır olacak şeklde belli polis asker gerekeni yapsın. Ayıklayın artık bu Türk düşmanı pkk yandaşlarını Misakı milli sınırlarından. sınır dışı mı edersiniz gebertirmisiniz siz bilirsiniz artık
    Cevapla
  • Dertli 2 yıl önce Şikayet Et
    ses kemal den ekrem den gelir
    Cevapla
  • Burhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset yapan terörist silahlı teröristten daha tehlikeli, inşallah onları da bir an önce etkisiz hale getiririz. Allah emniyet kuvvetlerimize, ordumuza güç versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'