6. sınıf öğrencisinin seçim vaadiydi: Belediye Başkanı gerçekleştirdi

Rize'de 6. sınıfı öğrencisi Hümeyra Yılmazer’in sınıf başkanlığı seçiminde “seçilirsem belediye başkanımızı sınıfımızda misafir edeceğim” vaadini Rize Belediyesi Rahmi Metin yerine getirdi.

6. sınıf öğrencisinin seçim vaadiydi: Belediye Başkanı gerçekleştirdi
6. sınıf öğrencisinin seçim vaadiydi: Belediye Başkanı gerçekleştirdi
GİRİŞ 19.04.2022 18:34 GÜNCELLEME 19.04.2022 18:34

Rize Merkez Fatih Ortaokulu 6/A sınıfında okuyan Hümeyra Yılmazer sınıf başkanlığını kazanmak için arkadaşlarına, “Seçilirsem Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin’i sınıfımızda misafir edeceğim” vaadinde bulundu. Sınıf başkanlık seçimini kazanan Hümeyra Yılmazer, velisinin sosyal medya hesabından Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i etiketleyerek vaatte bulunduğunu, sınıf başkanı seçildiğini söyledi ve vaadini yerine getirmesi için Başkan Metin’i sınıflarına davet etti.

Sosyal medya hesabından videoyu izleyen Başkan Metin, Hümeyra Yılmazer’in videosuna “Sevgili kızım, Sen derslerine en güzel şekilde çalışmaya devam et ve başkanlığının sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmeye gayret et. İnşallah seçim vaadini gerçekleştirmene yardımcı olacağız” şeklinde yorumda bulundu.

İkinci dönem ara tatilinin bitmesinin ardından Hümeyra'nın sözünü yerine getirmek için sınıfı ziyaret eden Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, öğrencilerle ve sınıf başkanı Hümeyra ile bir araya geldi.
Çocuklarla sohbet edip satranç oynayan Başkan Metin, ziyaretinin sonunda öğrencilere Rize Belediyesi’nin hazırlamış olduğu satranç öğreniyorum adlı kitabı hediye etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek