Büyükçekmece’de, iki kişi, yol verme nedeni ile tartıştıkları otomobil sürücüsünü, eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye dövdü. Saldırganlar aynı akşam Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanırken, olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Hadımköy Yolu Caddesi Büyükçekmece kesiminde meydana geldi. İddiaya göre, 34 JD 9216 plakalı otomobilin sürücüsü ve yanındaki kişi, başka bir otomobilin sürücüsü ile yol verme nedeni ile tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede iki tarafın kavgasına dönüştü. Kavgada 2 kişi, aracında eşi ve çocuğu da bulunan sürücüyü öldüresiye darbetti. Kavga çevredekilerin araya girmesi ile son buldu. Sürücüyü darbettikten sonra otomobiline binen 2 kişiye çevredekiler tepki gösterirken, saldırganlar olay yerinden ayrıldı. Olay sonrası yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Darbedilen sürücüsü, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu.

AYNI AKŞAM YAKALANDILAR

Yapılan şikayet sonrası plaka üzerinde ilçede çalışma başlatan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin adreslerini tespit etti. Adres tespitinin ardından çalışma başlatan polis ekipleri, 2 saldırganı da yakalayarak ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. (DHA)

Yorumlar 69 Yorum Var
  • TIRIS 23.04.2022 17:50
    Magandalara sitem edeceğinize sizde 5-6 kişi dalsaydınız ya.
  • BursalıMami 23.04.2022 17:17
    Maalesef ne olacak biliyor musunuz? Bu dövülen tanınmış biri olmadığı ve adliye çalışanı da olmadığından serbest kalacak. İzleyin görün.
  • ibrahim 23.04.2022 17:14
    çocuğun gözlerine baktım da ne kadar korkmuş yavrucak sizin cibilliyetinizin olmayan adamlık ve insanlığınızın ...... silah taşımak şart en azından bıçak zaten bunlar suç olmadığından cezası da yok savunma hakkı..
  • murat 23.04.2022 16:55
    Magandalık yada suç işleyenler kimin hangi partiden olduğuna bakmıyo çoğunluk kimdeyse oran onlara daha fazla denk gelir Adalet isteyin ülke güney amerikaya dönüyo yakında herşeyinizi eilnizden alsalar aman canımı kurtarayımda gerisini boşver diyeceksiniz az kaldı...
  • Reisx 23.04.2022 16:51
    Beğenmediğimiz Saudi Arabistanda bile her ne kadar haklı olursanız olun karşı tarafa elinizi kaldırdığınız an %100 suçlu duruma düşüyorsunuz ve cezası en az 6 ay hapisten başlar. O nedenle sokakta kavga edenlerin ilk yaptığı ellerini arkadan birleştirmek oluyor. Maazallah yanlışlıkla eli kalkar ve 2 kişi buna şahitlik eder diye.
Daha fazla yorum görüntüle