Dün akşam bir canlı yayına katılan eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan ile sığınmacı sorunu hakkında fikirlerini paylaştı. Ortak bir noktada buluşamayan iki ismin konuşması bir süre sonra hararetli bir tartışmaya döndü.

"BİR SUS ALLAH AŞKINA"

İkili canlı yayında birbirini saygısızlıkla suçlarken Oğan'ın, "Stüdyodaki konuğunuz cakcak edebiyatı yapıyor. Ya Türkiye Türkçesi'nden bir haber ya da işine gelmiyor..." demesi tansiyonu daha da yükseltti. Metiner bu sözlere, "İşte saygısızlık bu... Sizin bu yaptığınız saygısızlık. Ben Türk dili mezunuyum, size öğretebilecek kadar da Türkçeyi bilen biriyim." şeklinde karşılık verdi. Oğan ise Metiner'e "Ya bir sus Allah aşkına..." dedi.

YAYINI TERK ETTİ

"Ben bu saygısız insanla aynı ortamda olmak istemiyorum" diyen Metiner, moderatöre de kendisine yapılan saygısızlığa müdahale etmediği için tepki gösterip stüdyoyu terk etti.

Yorumlar 163 Yorum Var
  • ibo 28.04.2022 12:22
    Mehmet Metiner ve Zafer Şahin bunların tarışmalarını seviyorum. Mehmet Metiner Davasına satmayanlardan teşekkürler
  • Direk 28.04.2022 01:48
    Helal olsun Sinan başkana yuh olsun mültecileri savunan Metinere
  • rasim 27.04.2022 05:31
    bu sinan amerikan beslemesi bir adam oradan fonlanıyor . milliyetçi imiş .
  • ayhan 27.04.2022 00:31
    Sinan Oğan denilen adamdan başından beri haz etmedim nedense.Adamda değişik bir şeyler var.Bunu da ortaya çıkaracak devletin kurumları.Bu adamın milliyetçilikle zerre kadar ilgisi olduğu kanaatinde değilim.
  • Mustafa Akın 26.04.2022 22:48
    Bu kafa tasçı iyi partililerin hepsi serseri kabadayı. Gerçek kabadayı olsalar gam yemeyeceğim. İt kopuk.
Daha fazla yorum görüntüle